Tapahtumat → Oikeuspsykologian käytännön sovellukset PERUTTU

Oikeuspsykologian käytännön sovellukset PERUTTU

Ajankohta: 16.3.2022 klo. 18:00

Paikka: L304 L 304 liikunta/zoom

Tyyppi: KoulutusValitettavasti kouluttajan sairastumisen vuoksi koulutus on peruttu/siirtyy! Pahoittelut!

 

Hei rakkaat stimpat <3

Onko teillä jotain, mitä olette aina halunneet tietää oikeuspsykologiasta? Mitkä ovat työmahdollisuudet? Miten sitä voidaan soveltaa käytännössä? Millaisia ovat vankilat työpaikkoina ja mitä niissä mielentilatutkimuksissa tehdään? Nyt on teidän tilaisuus kysyä! Meille nimittäin tulee luennoimaan Santo Contursi, joka rakentaa teidän kysymysten avulla meille koulutuksen oikeuspsykologiasta!

Sitten lisätietoa vielä vähän meidän kouluttajasta! Santo Contursi on Jyväskylän yliopiston alumni vuodelta 2016. Santo on työskennellyt vakituisesti Niuvanniemen oikeuspsykiatrisessa sairaalassa heti valmistumisensa jälkeen, jossa työnkuvaan kuuluivat pääasiallisesti mielentilatutkimukset sekä hoitosuhdetyöskentely erityisesti ns. kolmoisdiagnoosiosastolla. Tämän lisäksi hän on toiminut Mikkelin vankilassa vankilapsykologina, ja nykyisin hän työskentelee Tampereen yliopistollisessa sairaalassa lasten oikeuspsykiatrian yksikössä. Santon erityinen kiinnostuksen kohde psykologian saralla on psykopatia sekä Rorschachin musteläiskätesti, joista hän tekee väitöskirjaa.

Kyselyyn on aikaa vastata 13.3. asti! Koulutus pidetään 16.3. kello 18 ja ilmoittautuminen avautuu 7.3. kello 12.

 

https://forms.gle/k6ifS6wVawY7NPm88

 

Koulutus järjestetään hybridinä, mutta lähiopetus on ensisijainen. Eli jos olette muualla tai kipeänä, pääsette kyllä tulemaan, mutta pääpanoksemme on lähiopetuksessa, joten kannattaa tulla paikalle, jos vaan pystytte! :) Lähetän Zoom-linkin sähköpostitse samana päivänä vähän ennen koulutuksen alkua.

 

Mitä? Oikeuspsykologian käytännön sovellukset- koulutus
Missä? L304 L 304 Liikunan auditorio + zoom
Milloin? 16.3. klo 18:00
Mitä maksaa? Ei mitään!
Miksi? Koska tää on kiinnostavaa :)
Kenelle? Teille keltuaisille <3
 
Tilojen esteettömyyteen pääset tutustumaan alla olevasta linkistä. Jos herää kysymyksiä esteettömyydestä tai yleisesti, voi laittaa sähköpostia osoitteeseen koulutus(at)stimulus.fi
 
https://www.jyu.fi/fi/yliopistopalvelut/salit-tilavaraus/rakennusten-saavutettavuus#L

---

In English

Hello!

Santo Contursi will be giving a lecture on forensic psychology on the 16th of march. He has worked in a prison and in a forensic psychiatric hospital. He is now working in Tampere in the children's forensic psychiatric unit. He is doing his dissertation on Rorsarchs ink blot test and is interested in psychopathy. 

He is now asking for questions from us students, from which he will be building his lecture. You have time to send in questions until the end of February. The lecture will be held on 16.3, 6 pm and enrollment will start 7.3, 12 am. 

Unfortunately this event is only in Finnish!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.