Tapahtumat → Himos-excu vol. 6 ft. Cortex & Defenssi

Himos-excu vol. 6 ft. Cortex & Defenssi

Ajankohta: 22.3.2022 klo. 16:00

Paikka: Himos

Tyyppi: BileetOletko kyllästynyt opintojen vaativuuteen ja haluaisit ottaa irtioton arjesta? Nyt on sinun tilaisuutesi lähteä kavereiden kanssa rentoutumaan Himokselle! Cortex ry ja Stimulus ry järjestävät yhdessä Defenssi ryn:n kanssa Himos-excun 22-24.3. Luvassa on muihin psykologian ainejärjestöihin tutustumista ja hauskaa ohjelmaa. Himos tarjoaa myös laskettelu-, pulkkamäki-, hiihto- ja luistelumahdollisuudet, jotka ovat kuitenkin jokaisen itse kustannettavana ja järjestettävänä.

Majoitus tapahtuu 6-8 henkilön mökeissä, joihin sekoitetaan kustakin ainejärjestöstä porukkaa. Majoitustoiveita (1-2 kaveritoivetta ja haluatko bile- vai rauhalliseen mökkiin) voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä. Matkan hinta on noin 45-60€, johon sisältyy majoitus, bussikuljetus ja upea haalarimerkki. Tarkka hinta määräytyy ilmoittautuneiden määrän mukaan, joten otathan myös kaverit mukaan.

Huom! ilmoittautuminen on sitova, ja mikäli koronatilanne pahenee, voidaan tapahtuma joutua peruuttamaan. Tällöin joudumme pidättämään jokaiselta osallistujalta mökkien peruutushinnan. Kunkin mökin on huolehdittava itse omista ruoista ja juomista. Myös mahdolliset muut aktiviteetit on itse kustannettava. Laskettelua suunnitellessa kannattaa kerätä porukka, jolloin voi saada ryhmälipun rinteeseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 21.2. klo 12 ja on auki sunnuntaihin 27.2. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä ilmoittautumisen sulkeuduttua mahdolliset ainejärjestöjen kiintiöiden vapaat paikat voidaan täyttää muiden ainejärjestöjen edustajilla. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä 1-2 kaveritoivetta ja haluatko bile- vai rauhalliseen mökkiin.

Huom! Alustavasti bussi Himokselle lähtee Matkakeskukselta n. 14:30 ja torstaina bussi Jyväskylään lähtee n. klo 12. 

Jos et mahdu tapahtumaan edes kantojen tasoittamisen jälkeen, on aina mahdollisuus varata mökki Himokselta omakustanteisesti ja osallistua näin tapahtumahulinoihin. Ilmoitathan mahdollisesta varjomökkeilystä tapsoille, niin laitamme myös teille infoa esim. yhteisistä aktiviteeteista :).   

Tapahtuma on häirinnästä vapaa, ja järjestäjät puuttuvat häiritsevään käytökseen.

 

MITÄ: Himos-excu

MISSÄ: Himos (Himoshovit & Hiihtäjänmajat)

MILLOIN: 22-24.3.

MITÄ MAKSAA: 45-60€

PUKUKOODI: Toppavaatteet ja haalarit !

MIKSI: Koska ystävät, muihin ainejärjestöihin tutustuminen, hauskanpito !!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.