Tapahtumat → Luento aiheesta: Parisuhdekatsastus ja muita voimavarakeskeisiš tyŲkaluja parisuhteen ja seksuaalisu

Luento aiheesta: Parisuhdekatsastus ja muita voimavarakeskeisiš tyŲkaluja parisuhteen ja seksuaalisu

Ajankohta: 27.11.2014 klo. 12:00

Paikka: L303

Tyyppi: KoulutusHUOM! Ilmoittautumisohjeet kuvauksessa. 

Keski-Suomen Psykologiyhdistys järjestää luennon aiheella: Parisuhdekatsastus ja muita voimavarakeskeisiä työkaluja parisuhteen ja seksuaalisuuden hoitoon. Ja Kepsy haluaa kutsua myös opiskelijat kuulemaan tästä aiheesta!

 

Tarkemmin tietoa teemasta ja luennoitsijasta:

Mirka Paavilainen on Jyväskylän yliopistosta valmistunut psykologi, joka työskentelee Tampereella. Opiskeluaikana Paavilainen luuli ryhtyvänsä perheneuvolapsykologiksi, mutta ei saanut töitä kerrottuaan haluavansa auttaa lapsia auttamalla heidän vanhempiaan. Lopulta Paavilaisesta tuli ratkaisukeskeinen lapsettomuusterapeutti, parisuhdekatsastaja ja seksuaalineuvoja, joka auttaa lasta toivovia, lasten vanhempia ja myös muita aikuisia.

Mirka Paavilaisen luento tarjoaa näkökulmia psykologin mahdollisuuksiin parisuhde- ja seksuaaliterveystyön kentällä sekä esittelee voimavarakeskeisiä työmenetelmiä, joista yksi on Paavilaisen kehittämä parisuhdekatsastus.    

Mirka rakastaa aktiivista keskustelua kollegoiden seurassa, joten tule kuuntelemaan, kysymään ja kyseenalaistamaan!

Luento on torstaina 27.11.2014 klo 12–15.30. Paikkana on L303-sali Liikunta-rakennuksessa Jyväskylän yliopiston kampuksella (Keskussairaalantie 4). Koska salissa on rajattu määrä paikkoja, niin ilmoittaudu mukaan tästä linkistä http://goo.gl/forms/Lv3TE7YdeI .


Terveisin Kepsyn opiskelijaedustajat :)