Tapahtumat → Excu lastenpsykiatrian poliklinikalle

Excu lastenpsykiatrian poliklinikalle

Ajankohta: 22.3.2022 klo. 10:00

Paikka: Lastenpsykiatrian poliklinikka

Tyyppi: ExcursioNäin koronarajoitusten helpottaessa voimme lopulta taas polkaista excuhommat käyntiin! Kevään ensimmäisellä excursiolla pääsemme tutustumaan psykologin toimenkuvaan Jyväskylän keskussairaalan lastenpsykiatrian poliklinikalla tiistaina 22.3. klo 10. Vierailun arvioitu kesto on 1,5h ja mukaan mahtuu excuvastaavan lisäksi neljätoista nopeinta stimppalaista!

 

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 14.3. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 20.3. klo 23:45.

 

Ilmoitathan lisätiedoissa, mikäli osallistuit viime vuonna järjestetylle exculle koe-eläinlaboratorioon. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat ne opiskelijat, jotka eivät ole kuluneen lukuvuoden aikana vielä päässeet excuilemaan. Järjestelmä on luotu opiskelijapalautteen perusteella ja sen tarkoituksena on varmistaa, että mahdollisimman monen on mahdollista päästä osallistumaan edes yhdelle exculle. Tämän excun kannalta kannattaa huomioida, että alustavien suunnitelmien mukaan pääsemme tänä keväänä vierailemaan myös aikuspsykiatrian puolella ja syksyllä vielä nuorisopsykiatrialla. Saattaa siis olla järkevää hieman pohtia, minkä näistä kohteista koet kiinnostavimmaksi ja miettiä ilmoittautumisia sen mukaan (käynnit tosin "nollaantuvat" lukuvuoden vaihtuessa, joten tämä ei koske syksyn excua). Toki kannattaa myös huomioida, että näiden excujen toteutumista ei voida taata, jo pelkän koronatilanteen arvaamattomuuden vuoksi.

 

Muistattehan myös osallistumisen pelisäännöt. Näistä tärkeimpänä: muistattehan perua ilmoittautumisenne mahdollisimman ajoissa jos ette pääse paikalle, jotta saadaan muut innokkaat varasijoilta mukaan. :)

 

MITÄ: Excursio lastenpsykiatrian poliklinikalle.

MISSÄ: Lastenpsykiatrian poliklinikka, Jyväskylän keskussairaala. Tarkemmat ohjeet osallistujille sähköpostilla.

MILLOIN: Tiistaina 22.3. klo 10.

MIKSI: Oppiaksemme uutta. :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.