Tapahtumat → KOSMOSPOLIITTI 2022

KOSMOSPOLIITTI 2022

Ajankohta: 9.4.2022 klo. 18:30

Paikka: Itämeri

Tyyppi: BileetTervetuloa vuoden odotetuimmalle risteilylle, KosmoSPOLiitille! Nyt ei menetetä toivoa, sillä valoa on tunnelin päässä :)
 
Seuraa hurja määrä infoa, joten luethan viestin huolella ennen tapahtumaan ilmoittautumista. 
Tämä meriretki järjestetään 9.-10.4.2022. Kyseessä on 22h -risteily Silja Europalla. Lähdemme liikkeelle lauantaina 9.4. Helsingistä (Länsiterminaali 2) kello 18:30 ja pyörähdettyämme Tallinnan puolella palailemme samaan paikkaan sunnuntaina 10.4. kello 16:00. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Suomen psykologian opiskelijat. Olemme myös varanneet tilaa NPV:n nuorille psykologeille!
Tapahtuma koostuu perinteisesti luento-osuudesta Helsingin yliopistolla ennen laivalle nousua. Tarkempi aikataulu, teema ja paikka julkaistaan myöhemmin luennoitsijoiden vahvistuttua, joten olethan kuulolla!
 
Mitä maksaa?
Noh! Tapahtuman luento-osuus on kaikille ilmainen.
Risteilyn hinnat ovat seuraavat:
- C-luokan 4-hengen hytti: 43€. Näin ollen hinta on 10,75€/hlö
- Buffet-illallinen ruokajuomineen: 34€
- Meriaamiainen 13€
Hyttihinta tulee kaikkien osallistujien maksettavaksi, mutta aterioista saat valita mieluisamman tai vaikka molemmat! Tapahtuman haalarimerkki on 3€ ja sen voi ostaa laivalta.
 
ILMOITTAUTUMINEN
Jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen! Lomakkeella saa esittää hyttikaveritoiveita. Kannattaa miettiä jo nyt, kenen kanssa haluat hyttisi risteilyllä jakaa. Hytit ovat neljän hengen hyttejä ja toivoisimmekin, että hyttiporukat olisivat parillisia eli esim. 2 hengen tai 4 hengen porukoita. Myös yksin voi ilmoittautua. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan, mutta emme voi taata toiveiden toteutumista! Selkeyden vuoksi toivomme myös, että kaikki yhdestä porukasta ilmoittavat hyttikaveritoiveen/-toiveet.
Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 7.2. kello 13. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSetKCaCV2uEVBxGr…/viewform…
 
HUOMIOITAVAA
Tapahtuma on aina ollut ehdottomasti SPOL:n suosituin tapahtuma ja täyttyy luultavasti ensimmäisten minuuttien aikana. Kannattaa siis olla ajoissa, jos haluaa varmistaa paikkansa tässä huikeassa risteilyporukassa!
Huomioi kuitenkin, että ilmoittautuminen on ehdottoman SITOVA, eli mikäli joudut perumaan paikkasi, etkä löydä tilallesi korvaajaa, olet silti velvoitettu maksamaan hyttimaksun ja valitsemasi ruokailun. Muutoksia ruokailuihin ja henkilötietoihin (esim. jos tilallesi tuleekin joku toinen, koska et itse pääsekään osallistumaan) voi ilmoittaa keskiviikkoon 9.3.2022 asti, jonka jälkeen muutoksia ei enää ole mahdollista tehdä. Täytäthän lähtökohtaisesti kuitenkin ilmoittautumisen huolella, jotta järjestäjille ei koituisi ylimääräistä työtä <3
Huomioithan myös sen, että SPOL on varannut laivalta yhteensä 300 paikkaa. Tämä tarkoittaa noin 75 kappaletta C-luokan hyttiä. Mikäli siis et mahdu SPOL:n hankkimaan kiintiöön, voit kuitenkin ostaa itse hytin samalta risteilyltä!
 
KORONA :D
Tilanne on tällä hetkellä valitettava, mutta jaksamme uskoa myöhempään kevääseen. Seuraamme kuitenkin tilannetta, sillä selkeästi mitä vain voi tapahtua. Näin ollen varaudumme äkillisiinkin toimenpiteisiin koronatilateen huonontuessa ja rajoitusten kiristyessä. Toisin sanoen pidätämme jälleen oikeuden joko siirtää tai perua tapahtuman tilanteen niin vaatiessa. Huomioithan, että mikäli tapahtuma joudutaan perumaan tiukalla aikataululla, emme välttämättä pysty korvaamaan tapahtuman hintaa. Pyrimme tekemään mahdolliset peruutukset kuitenkin siten, että maksut voidaan palauttaa. Tätä emme kuitenkaan voi taata.
 
Kyseessä siis on 22h edestä parhautta, ootko valmiina?
MITÄ: KosmoSPOLiitti eli psykologian opiskelijoiden ja NPV:n risteily sekä iltapäivän luento
MISSÄ: luento Helsingin yliopistolla, lähtö risteilylle Helsingin Länsiterminaali 2:sta
MILLOIN: 9.-10.4.2022
MITEN: Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 7.2. klo 13 alkaen: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSetKCaCV2uEVBxGr…/viewform…
MIKSI: Koska risseily on PARASTA, etenkin muiden psykalaisten kanssa <3