Tapahtumat → Excu Turkuun

Excu Turkuun

Ajankohta: 21.11.2014 klo. 08:30

Paikka: Turku ja Turun huudit

Tyyppi: ExcursioHellurei Stimppa-ukko ja sen ystävä!
 
Nyt olisi tarjolla jotain ainutlaatuista, jotain ennenkuulumatonta ja historiallista! Stimulus tarjoaa jäsenilleen ilmaisen excun Turkuun. Luit aivan oikein! Matkaamme sinne kuuluisaan Suomen Turkuun bussilla perjantaina 21.11. Jokainen pääsee vierailemaan valitsemassaan kohteessa (kahdesta vaihtoehdosta) ja sen jälkeen seuraa vielä mysteeriksi jäävää iltaohjelmaa (mahdollisuus päästä tutustumaan ja verkostoitumaan Turun psykalaisten kanssa). Tarkoitus on hengailla ja vähän tsekkailla myös Turun elämää perjantai-iltana, joten paluu takaisin tapahtuu vasta lauantaina aamuyön puolella. Pitkä, mutta sitäkin mahtavampi ja antoisampi reissu siis tiedossa!
 
Tarjolla on kaksi erillistä excukohdetta, jotka aikataulullisista ja tilakapasiteellisista syistä johtuen pystyvät ottamaan vain tietyn määrän porukkaa. Bussi viekin meitä ees taas ja vierailut tapahtuvat yhtä aikaa kahdessa eri kohteessa. Ja nämä kohteet ovat seuraavanlaiset:

* Kipupsykologian klinikka, jossa kipupsykologi Salla Salo esittelee toimintaa, kertoo kipupsykologian alasta ja kivun kokonaisvaltaisesta hoidosta.
 
TAI
 
* Turun psykiatrinen vankisairaala, jossa vastaava ylilääkäri ottaa meidät vastaan ja saamme tutustua myös psykologin työhön tällaisessa toimipaikassa.
 
 
Ilmoittautuminen alkaa Stimuluksen ilmokantaan maanantaina 10.11 klo 12.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 12.11. klo 12.00. Nyt siis heti muistutusta joka paikkaan, jotta tiedätte olla vikkelinä ensi maanantaina! Ja huomatkaa, että ilmoittautumisen yhteydessä tulee kirjoittaa lisätietoja kohtaan, kumpaan vierailukohteeseen haluatte ensisijaisesti. Ymmärrätte varmaan, että kaikkien toivetta emme välttämättä voi toteuttaa, vaan excukohteetkin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Älkää silti huoliko, kumpikin kohde tarjoaa jotain erityistä ja ainutlaatuista, ja kaiken muun ajan olemme kuitenkin yhtenä Stimppalais-joukkona!
 
 
Lyhyesti vielä:
MITÄ: Turun excu
MILLOIN: perjantaina 21.11 lähtö Agoralta aamulla noin klo 8.30 ja paluu takaisin Jyväskylään pe-la välisenä yönä.
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
KENELLE: 48 nopeinta Stimppalaista
ILMO: 10.11 klo 12.00 --> Lisätietoihin kumpaan excukohteeseen ensisijainen toive.
 
 
 
 
Kaikki siis innolla mukaan kun lähdemme valtaamaan koko Turun!
 
Terveisin koulutusvastaavanne Maarit & excuvastaavanne Karoliine :)