Tapahtumat → Excu koe-eläinlaboratorioon 2/2

Excu koe-eläinlaboratorioon 2/2

Ajankohta: 30.11.2021 klo. 09:00

Paikka: Ylistö

Tyyppi: ExcursioSyksyn ensimmäisellä exculla pääsemme tutustumaan yliopistomme koe-eläinlaboratorioon!

 

Oletko kiinnostunut siitä, mitä koe-eläinlaboratoriossa tapahtuu? Haluaisitko oppia siitä lisää? Tule mukaan tutustumaan koe-eläinlabran toimintaan laitoksen henkilökunnan johdolla!

 

Kierroksia järjestetään yhteensä neljä, ensimmäiset kaksi 23.11. ja toiset kaksi 30.11. Ensimmäiseen päivään on oma ilmoittautumisensa (linkki). Pääsemme seuraamaan meneillään olevaa tutkimustyötä, joten vierailut tapahtuvat viiden hengen pienryhmissä tutkijoiden työrauhan turvaamiseksi. Paikkoja on melko rajallinen määrä, mutta kannattaa ilmoittautua myös varasijoille, sillä arvioimme sen perusteella tarvetta uuden vierailun järjestämiselle keväällä.

 

Vierailu tapahtuu seuraavan aikataulun mukaisesti:

klo 9-10 ryhmä A kierroksella laboratoriotiloissa

klo 10-11 ryhmät A ja B kahvihuoneessa, missä pääsemme keskustelemaan tutkijoiden kanssa ja esittämään kysymyksiä projekteista

klo 11-12 ryhmä B kierroksella laboratoriotiloissa

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET: Jos molemmat ryhmät ovat sinulle ok, lisätietoihin ei tarvitse merkitä mitään. Mikäli vain toinen ryhmistä käy, merkitse lisätietoihin ryhmän kirjain, eli A tai B. Ryhmän A vierailu siis ajoittuu välille 9-11 ja ryhmän B välille 10-12. Etusijalla ovat ne, joille käy kumpi vain ryhmä.

 

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.11. klo 12:00 ja sulkeutuu sunnuntaina 28.11. klo 23:45. Muistattehan myös osallistumisen pelisäännöt (linkki).

 

Huomioithan, että tiloissa vierailu edellyttää, ettet ole ollut tekemisissä hiirien tai rottien kanssa vierailua edeltävinä kolmena päivänä (esim. vierailu toiseen eläinkoekeskukseen). Tämä varotoimena tartuntatautien siirtymisen ehkäisemiseksi.

 

MITÄ: Excu yliopistomme koe-eläinlaboratorioon.

MISSÄ: Ylistöllä. Tarkemmat ohjeet osallistujille sähköpostilla.

MILLOIN: Tiistaina 30.11.

MIKSI: Koska kyllä Skinner tiesi.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.