Tapahtumat → Stimppasumpit goes napinanurkka

Stimppasumpit goes napinanurkka

Ajankohta: 16.11.2021 klo. 12:00

Paikka: Mielentila + zoom

Tyyppi: Muu tapahtumaLaitoskokous lähestyy, sinulla on asioita mielen päällä, mutta et ihan tiedä, miten edetä näiden kanssa – mitä teet?

 

Tulet tietenkin mukaan Stimppasumpit goes napinanurkkaan by kopo&sopo! Tapahtuma pidetään tiistaina 16.11. klo 12-14 Mielentilassa. Stimppasumpeilla tuttuun tapaan tavataan muita stimppoja, kahvitellaan ja syödään pientä herkkua. Nyt on myös mahdollisuus välittää terveisiä laitoskokoukseen kopon ja sopon kautta. Laitoskokous järjestetään 1.12. ja nämä sumpit ovat sopiva pienen kynnyksen tilaisuus tuoda ilmi ja viedä eteenpäin pieniä ja suuria opiskeluarjen murheita. Napinan lisäksi voit myös kertoa, mikä sujuu hyvin.

 

Tapahtuma järjestetään hybridinä, ja mukaan pääset sähköpostiin lähetetystä zoom-linkistä. Kopo ja sopo eivät pysty olemaan zoomin ääressä koko tapahtuman ajan, mutta tilanteen mukaan pyörähtävät juttelemassa zoomin puolella. Kommentteja voi jättää myös zoomin viestikanavaan.

 

Voit välittää palautteesi laitoskokousta varten myös lyhyen, parin kysymyksen mittaisen, anonyymin forms-kyselyn kautta tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjJyRd9LELMrfQmB5ryS0GJ_Jr3KN1m5l1WR2M7RoxHT-s7Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Ja jos napina ei nyt nappaa, niin tule mukaan kahvittelemaan muuten vain!

 

MITÄ: Stimppasumpit goes napinanurkka

MISSÄ: Mielentilassa ja zoomissa

MILLOIN: Tiistaina 16.11. klo 12-14.

MITÄ MAKSAA: Ei mitään! Päinvastoin sinä saat täällä ilmaista kahvia ja purtavaa!

MIKSI: Jotta pienen opiskelijan ääni kuuluisi