Tapahtumat → Kirpputori (HUOM PERUTTU!)

Kirpputori (HUOM PERUTTU!)

Ajankohta: 9.11.2021 klo. 10:30

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtuma 

Valitettavasti huominen kirpputori on jouduttu perumaan vähäisen myyjämäärän vuoksi. Hyvinvointiviikolla on kuitenkin paljon muita tapahtumia, mihin osallistua: huomenna tiistaina päästään pelaamaan poliisi ja rosvo-peliä ja keskiviikkona on luvassa hyvinvointipäivä Agoralla. Hyvää hyvinvointiviikkoa!

Terkuin hyvinvointiviikon tiimi

 

 

--- 

Pyöriikö nurkissasi turhaa tavaraa? Onko vaatekaappisi täynnä huonosti istuvia vaatteita? Nyt on mahdollisuus laittaa aarteet kiertämään ja samalla tienata! Stimpan, Dumpin ja Pörssin Hyvinvointiviikolla tiistaina 9.11. järjestetään poikkitieteellinen kirppis kello 10.30-13.30. 

 

Ilmoittautuminen myyjille alkaa maanantaina 1.11. klo 12.15 Ja sulkeutuu sunnuntaina 7.11. Myymään voi ilmoittautua yksin tai kaverin kanssa. Ilmoittautumisella varaat yhden myyntipöydän, jonka voit halutessasi jakaa. Muista tällöin kirjoittaa lisätietoihin, myytkö kaverin/kavereiden kanssa. Jokaiselle ainejärjestölle on seitsemän myyntipöytää. Ilmoittautuminen tapahtuu oman ainejärjestön kautta. 

 

Hyvinvointiviikolla on teemana opiskelijoiden jaksaminen ja haluamme tukea Nyyti ry:n toimintaa. Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä järjestö. Kirpparilla on mahdollisuus lahjoittaa Nyytille MobilePayn kautta.

 

Vastuuhenkilönä toimii Sopo eli Aleksiina, mikäli tulee kysyttävää laittakaa viestiä sähköpostiin sopo@stimulus.fi tai numeroon 044 5700585

MITÄ: Poikkitieteellinen kirppis (Stimulus, Dumppi, Pörssi)

MISSÄ: Lea Pulkkisen sali, Agora

MILLOIN: Tiistaina 9.11. klo 10.30-13.30

MITÄ MUKAAN: Kaikki turhat aarteet

MITÄ MAKSAA: Ei mitään, pelkkää voittoo

MIKSI: Saat nurkat tyhjiksi ja teet samalla hyvää!

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.