Tapahtumat → ART GALLERY OPENING NIGHT - Nauti kulttuurista ja tue mielenterveyttä pakolaisleirillä

Ajankohta: 23.11.2021 klo. 18:15

Paikka: Ilokiven ravintola

Tyyppi: KulttuuriTule nauttimaan taiteesta, musiikista sekä maistuvasta tarjoilusta JYY:n Kehitysyhteistyövaliokunnan ja Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry:n (PSV) taidegallerian avajaisiin 23.11. klo 18:15 Ilokiven ravintolaan! Ostamalla lipun tapahtumaan tuet PSV:n kummipsykologin työtä Libanonin pakolaisleirillä.
 
Taidegalleriassa pääset ihastelemaan PSV:n vapaaehtoisten kuvataidetta sekä jyväskyläläisten valokuvaajien otoksia Jyväskylän ilmastomarsseilta ja -tapahtumista. Gallerian tunnelmaa nostattavat Saku Knuuttilan tarjoilema live-musiikki sekä Ilokiven ravintolan tarjoama cocktailpala.
 
Tapahtumaan mahtuu enintään 100 ihmistä, ja ilmoittautuminen alkaa 12.11. Suosittelemme maskien käyttöä ja turvavälien kunniottamista. Tulethan tapahtumaan vain oireettomana!
Julkaisemme facebookin ja instagramin puolella lisätietoja esitettävästä musiikista sekä maistiaisia gallerian teoksista tulevien viikkojen aikana. Pysy siis kuulolla ja laita seurantaan niin Kehyvaliokunnan facebook -sivut (JYY Subcommittee for Development Co-operation) kuin Jyväskylän PSV:n instagram (@psvjkl).
 
Tapahtuman FB-sivu: https://fb.me/e/1doboB6Lg 
Ilmoittautumislomake (sulkeutuu 22.11.): https://forms.gle/2cd5GeRNN22ntFuz8