Tapahtumat → Ilmajooga (Hyvinvointiviikko)

Ilmajooga (Hyvinvointiviikko)

Ajankohta: 11.11.2021 klo. 11:00

Paikka: Ready set & Pole, Cygnauksenkatu 3

Tyyppi: LiikuntaKiireinen opiskelijaelämä on taas lähtenyt käyntiin, joten nyt on entistä tärkeämpää on antaa aikaa itselleen myös levätä ja rentoutua! Tämän vuoksi järjestämmekin Stimuluksen, Dumpin ja pörssin yhteisellä hyvinvointiviikolla ilmajoogaa Ready, Set & Polen kanssa yhteistyössä (Cygnauksenkatu 3).  

 

Tapahtuma järjestetään torstaina 11.11. aamupäivästä. Osallistujat on jaettu kolmeen eri ryhmään, minkä vuoksi aikoja on useita: ensimmäinen aika on klo 11-12, toinen klo 12.15-13.15  ja kolmas klo 13.30-14.30. Mikäli sinulle ei sovi jokin näistä ajoista, laitathan sen lisätietoihin (muuten paikat jaetaan randomisti). Aikatoiveet huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 1.11. Klo 13.

 

 Hinnaksi tulee noin 12 e/osallistuja (huom hinta voi vielä hieman joustaa) :) Ilmajoogaan pyydetään pitkät hiukset kiinni, ja vetoketjuttoman ja kainalot peittävän yläosan. Lisäksi juomapullo mukaan!

 

Mikäli tulee jotakin kysyttävää, olkaa yhteydessä liikkavastaavaan sähköpostitse liikka@stimulus.fi tai puhelinnumerosta 0451262467 

 

MITÄ: Poikkitieteellistä ilmajoogaa
MISSÄ: Ready, Set & Pole

MILLOIN: Torstaina 11.11. Klo 11 alkaen (huomio kolme eri aikaa)
MITÄ MAKSAA: noin 12 e

MITÄ MUKAAN: juomapullo, kainalot peittävät + vetoketjuttomat liikuntavaatteet (huom. Korut pois)

MIKSI: Rentoutus kiireiseen opiskelija-arkeen ei ole ikinä pahasta. 

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.