Tapahtumat → Stimpan kanta: Stimuluksen vuju-sitsit

Stimpan kanta: Stimuluksen vuju-sitsit

Ajankohta: 12.11.2021 klo. 18:00

Paikka: Valorinne

Tyyppi: BileetTämä on Stimuluksen kanta (--> jos olet Magna Cartan tai Sporticuksen jäsen, ilmoittaudu omaan kantaasi)

Oletko koskaan haaveillut aikamatkasta takaisin 60-luvulle? Nyt pääset Stimuluksen, Magna Cartan ja Sporticuksen kanssa pukeutumaan Urho Kekkoseksi, omaksi äidiksi/isäksi tai 60-luvun hipiksi. Tule siis perjantaina 12.11. Valorinteelle sitsaamaan 60-luvun tyyliin. Myös alumnit ja kannatusjäsenet ovat tervetulleita sitsaamaan!

Sitsien hinta on 10€. Sitsit ovat opm ja hintaan kuuluu puolikas pizza. Ilmoita pizzatoiveesi (liha, kasvis), erityisruokavaliosi ja allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautuminen alkaa 27.10. kello 12 ja päättyy 4.11. Mukaan mahtuu 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joista 40 paikkaa varattu Stimpalle ja 20 Magna Cartalle sekä 20 Sporticukselle. Eri ainejärjestöille on stimpan sivuilla omat kantansa, joten olethan tarkkana että ilmottaudut oikeaan kantaan!

PAIKKA: Valorinne

AIKA: Perjantai 12.11.2021, klo 18-22

PUKEUTUMISTEEMA: 60-luku

HINTA: 10 €

MUUTA HUOMIOITAVAA: Omat pullot mukaan :D

Ps. Mitkä ovat sitsit? Sitsit on lyhykäisyydessään akateeminen pöytäjuhla, joissa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään puheita sekä joissain tapauksissa seurataan myös ohjelmaa.

P.P.S Et ole koskaan osallistunut sitseille? Ei hätää! Konkarisitsaajat huolehtivat illan kulusta ja sinun tarvitsee vain saapua paikalle pitämään hauskaa!

P.P.P.S Jos tulee jotain kysyttävää, voit laitella viestiä Milja Halmesaarelle!
0400173832
milja.m.halmesaari@student.jyu.fiIlmoittautuminen on sulkeutunut.