Tapahtumat → Match made in Mökki! w/Dumppi ja Pörssi

Match made in Mökki! w/Dumppi ja Pörssi

Ajankohta: 17.11.2021 klo. 14:15

Paikka: Himos! (Bussikuljetukset matkakeskus)

Tyyppi: BileetSDP MATCH MADE IN MÖKKI <3
Syksy kylmenee ja illat pimenee… Mökkeily, lämmin sauna ja rento mökkitunnelma alkaa kuulostaa aika houkuttelevalta…
Noh mutta, eiköhän mennä!
Stimpan, Dumpin ja Pörssin jäsenet HOI! Nyt olisi mahdollisuus päästä tutustumaan rakkaisiin ystäväainejärjestöihimme syvemmin Himoksella!
NYT ON NIMITTÄIN MÖKKEILYN AIKA!
 
MITÄ: Stimpan, Dumpin ja Pörssin lemmenloma Himoksella (Ihan kaverimielessä ;) ), jossa mökkeillään 6-10 hengen mökeissä. Jotta mökkireissu olisi yhä mielenkiintoisempi, jaamme ilmoittautuneet mökkeihin satunnaisesti oman ainejärjestönsä sisällä.
MISSÄ: No Himoksella!!
 
MILLOIN: Keskiviikko 17.11- torstai 18.11
 
JA MITES SINNE PÄÄSEE: Bussikuljetukset lomakohteeseen lähtevät matkakeskukselta keskiviikkona klo. 14.30. Takaisin Himokselta bussit Jyväskylään lähtevät klo. 12:00.
 
MITÄ MAKSAA: 27 € sisältäen bussikuljetukset lomakeskukseen ja takaisin, mökin sekä haalarimerkin. Hintaan ei sisälly loppusiivousta, ja mökkiporukan odotetaan itse huolehtivan mökin siisteydestä torstaina. Mahdollinen siivouslasku ylimääräisestä sotkusta veloitetaan mökkiporukalta.
 
ILMO: Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa maanantaina 25.10. klo. 12:00. Ilmoittautumisen yhteydessä mökkiä ei vielä makseta, mökit laskutetaan lipun ostaneilta jälkikäteen.
 
MITÄ MUUTA: Mökkien asukkaat kootaan pareista kunkin ainejärjestön sisällä. Ilmoittautumistilanteessa saat nimetä yhden huonekaveritoiveen, jonka kanssa sijoitamme sinut mökkiin. Myös ilman huonekaveritoivetta voi ilmoittautua! Tällöin sinut sijoitetaan mökkiin muiden ihmisten kanssa, joilla ei ole huonekaveritoivetta. Mökkiporukat saadaan tietää etukäteen, joten mökkiläiset voivat suunnitella yhteisiä ruokia niin halutessaan. Kaupassa käymiseen on varattu aikaa bussimatkalla.
On myös mahdollisuus, että toiveesi mukainen huonekaveri ei kerkeä ilmoittautua, jolloin homma toimii kuten ilman huonekaveritoivetta.
 
 
Nyt on oiva mahdollisuus päästä mökkeilemään vähän uudella porukalla ja tutustumaan poikkitieteellisiin kavereihin! Kannattaa olla hereillä ilmoittautumisen kanssa, sillä lippuja on rajoitettu määrä! ILMO SULKEUTUU TI 26.10 20.00


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.