Tapahtumat → Laitoskokous ja -sumpit – ilmaista syötävää tarjolla

Laitoskokous ja -sumpit – ilmaista syötävää tarjolla

Ajankohta: 1.12.2021 klo. 10:00

Paikka: Gamma - Ag B222.1

Tyyppi: KokousYli puolitoista vuotta on kulunut, kun ollaan viimeksi voitu tavata laitoksen väkeä livenä luentojen ulkopuolella!

Nyt on jälleen mahdollisuus istua alas tapaamaan luennoitsijoita, proffia ja kaikkia muita laitoksen työntekijöitä, kun syksyn laitoskokous pidetään laitossumpit hengessä 1.12 klo 10-12! Laitoskokouksessa perinteisesti käydään läpi opiskelijoiden ja laitoksen yhteisiä asioita. Tällä kertaa keskitytään kohtaamiseen ja vapaaseen rupatteluun ja käydään viralliset asiat lyhyesti alta pois sumpittelun jälkeen.

Laitoskokous pidetään Gamma-salissa (Ag B222.1).

Laitoskokouksessa jokainen opiskelija saa käyttää puheenvuoroja ja tällä tavoin tuoda esille opiskelijan näkökulmaa. Tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi, sillä laitoksella ollaan todella kiinnostuneita opiskelijoiden ajatuksista. Tällä kertaa esityslistalla ovat gradu- ja kandipalaute, ohjaussopimus sekä vaikeudet kurssi-ilmoittautumisissa. Laitoksen johtaja Juha Holma kertoo lyhyesti laitoksen kuulumisista.

Laitoskokouksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa, ja sen takia suositellaan ilmoittautumaan tapahtumaan. Kerrothan erikoisruokavaliosi lisätiedoissa. Laitoskokoukseen saa tulla, vaikkei olisikaan ilmoittautunut, mutta silloin pitää hillitä itsensä tarjoilujen kanssa. Ilmottautuminen ruokatarjoiluihin päättyy keskiviikkona 24.11. klo 15.

 

TL;DR

MITÄ: Laitoskokous goes laitossumpit!

MILLOIN: Keskiviikkona 1.12. klo 10-12

MISSÄ: Gamma - Ag B222.1

MITÄ MAKSAA: Ei mitään! Ja vielä parempaa: saat ilmaista syötävää!

MIKSI: On ollut jo ikävä laitoksen väen tapaamista livenä. Bonarina mahdollisuus vaikuttaa suoraan opiskelijan arkeen.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.