Tapahtumat → Stimppasumpit goes hallitushaku

Stimppasumpit goes hallitushaku

Ajankohta: 19.10.2021 klo. 15:00

Paikka: Ag D121.1 + Ag D225.1

Tyyppi: Muu tapahtumaHei sä, just sä!

Kiinnostaako sua hallitustoiminta? Ootko ehkä miettinyt johonkin pestiin hakemista, mutta haluaisit kuulla siitä ja hallituksen toiminnasta vielä lisää? Entä oletko joskus huomannut pohtivasi, että mitä ihmettä hallituksen keskinäisissä miiteissä oikein tapahtuu?

Ei hätää! Nyt sulla on oiva mahdollisuus tulla jutskailemaan hallitustoimintaan liittyvistä asioista kaffen äärelle tiistaina 19.10. klo 15-16! Sumpit tarjolla Mielentilan viereisessä tilassa (Ag D121.1) ja mestoilla mukana tämänhetkinen hallitus. Tarjolla myös vpj:n leipomaa makiaa (vegaanista) suupalaa! ;)

Kaffittelun ja jutskailun jälkeen toivotamme jäsenistön myös lämpimästi tervetulleeksi kuuntelemaan hallituksemme miittiä klo 16 alkaen tilaan Ag D225.1. Hallituksen miiteissä keskustellaan Stimuluksen ajankohtaisista asioista, kuten tulevista tapahtumista ja muusta toiminnasta. Tämä on oiva tilaisuus nähdä, millaista hallitoiminta on konkreettisesti kokousten ulkopuolella.

Nähdään sumppien parissa!

Sumppisuisin terkuin: Halli -21 <3

 

MITÄ: Hallitushakusumpit ja hallituksen avoimien ovien miitti

MISSÄ JA MILLOIN: Tiistaina 19.10: Kahvit klo 15-16 Ag D121.1 (Mielentilan vieressä oleva Pertti Kettusen sali) & miitti klo 16 eteenpäin Ag D225.1 (2. kerros)

MITÄ MAKSAA: Nada! (suomennos: ei mtn)

MIKSI?!: Koska hallitustoiminta on kivaa ja tärkeetä (ja koska ilimane kaffe ja leivos on aina jepa jees!)