Tapahtumat → Stimpat sinfoniassa! (Open rehearsal)

Stimpat sinfoniassa! (Open rehearsal)

Ajankohta: 27.10.2021 klo. 09:45

Paikka: Jyväskylän teatteritalo

Tyyppi: KulttuuriKeskiviikkona 27.10. kello 10 (saavuthan paikalle viimeistään kello 9:45!) on mahdollisuus päästä ilmaiseksi kuuntelemaan Jyväskylän sinfonian avointa kenraaliharjoitusta Jyväskylän teatteritalolle! Kyseessä on konsertti Three Shades of Happiness, jossa kapellimestarina toimii James Kahane ja solistina Abel Puustinen, viulu. Lisäätietoja konsertista löytyy https://www.jyvaskylasinfonia.fi/konsertit/syksy-2021. 

Jotta tapahtuma toteutuu täytyy siihen olla vähintään 10 ilmoittautunutta! Ilmoittautuminen on sitova kun ilmoittautumisaika menee umpeen, ja koska paikalle pääsee rajoitettu määrä ja tapahtuman toteutumiseen vaaditaan tietty määrä, niin on tärkeää, että kaikki osallistujat ilmoittautuvat ja sitoutuvat tulemaan paikalle!

Tervetuloa, nähdään teatteritalolla!

 

Kysymyksiä tapahtumasta voi lähettää tapahtuman vastuuhenkilölle Anni Sahlström 0440960158/kulttuuri@stimulus.fi . Tapahtuman vastuuhenkilö toimii myös yhdenvertaisuusvastaavana ja tapahtuman häirintäyhdyshenkilönä. 


MITÄ: Jyväskylä sinfonian avoin kenraaliharjoitus
MISSÄ: Jyväskylän teatteritalo
MILLOIN: Keskiviikkona 27.10. klo 9:45
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MITÄ MUKAAN: Iloinen mieli, mutta sekään ei ole pakollinen ;)
MIKSI: Koska tämä on huikea mahdollisuus päästä ilmaiseksi muiden stimppojen kanssa ilmaiseksi nauttimaan hienosta musiikista!

 In English

At 10 a.mon Wednesday, October 27, we are going to hear an opel rehearsal at the Jyväskylä City Theatre. This is the Three Shades of Happiness concert, under the conductorship of James Kahane and featuring violin soloist Abel Puustinen. You can find more information on https://www.jyvaskylasinfonia.fi/en/node/113171.

Registration for this event is binding, so cancellations are not allowed after the registration period is over.

 

See you at the concert. :)

 

If you have any questions, send them to our Anni Sahlström 0440960158 / kulttuuri@stimulus.fi.

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.