Tapahtumat → FUKSIKANTA: Fuksisitsit 2021

FUKSIKANTA: Fuksisitsit 2021

Ajankohta: 28.10.2021 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetIllan hämärtyessä 28.10 Tylypahkassa opiskelijat hiipivät ulos huoneistaan. Valvojaoppilaiden pahaa aavistamatta oppilaat hyppäävät Tylypahkan pikajunaan kohteenaan Jyväskylän suurkaupunki. Edessä on unohtumaton ilta, kun vuoden -21 fuksit juhlivat fuksisitsejään vanhojen opiskelijoiden opissa legendaarisessa Club Escapessa klo: 18.00 alkaen. Sitsaamisen jälkeen Tylypahkan väen ilta jatkuu jatkojen merkeissä Escissä.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa tapahtumakannassa maanantaina 18.10 klo: 12.00 ja päättyy perjantaina 22.10 klo: 23.59. Fukseille ja vanhoille opiskelijoille on erilliset ilmoittautumiskannat, joten tarkistathan, että ilmoittaudut oikeaan kantaan. Fuksit ovat näille sitseille etusijalla, ja ilmoittautumisen sulkeuduttua jäljellä olevat paikat täytetään vanhojen kannasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös varasijoille kannattaa siis ilmoittautua!

HOX! Vaikka fuksisitsejä järjestetäänkin tänä syksynä kahdet, ilmoittauduthan ainoastaan yhdille sitseille. Näin mahdollistetaan se, että mahdollisimman moni mahtuu sitsaamaan. Vuoden -20 ja -21 fuksit ilmoaa ainoastaan omille sitseilleen fuksikantaan, ja vanhat opiskelijat ainoastaan jompien kumpien sitsien vanhuskantaan. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoihin otatko alkoholillisen vai holittoman kattauksen, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot.

Mikäli estyt tulemasta ilmoittautumisesta huolimatta, hankithan omalle paikallesi korvaajan ystävistäsi tai esimerkiksi Stimppalaiset Telegram-ryhmästä. Sinun ei siis tarvitse ilmoittaa perumisestasi tapahtumavastaaville.


Yleisesti sitseihin ja niiden sääntöihin voi halutessaan tutustua etukäteen Stimppalaisen oppaan avulla, joka löytyy osoitteesta: http://stimulus.fi/opas.php.
MITÄ: Stimpan -21 fuksisitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: To 28.10 klo 18-22 (Ovet klo 17:30)
MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton)
MITÄ PÄÄLLE: Pukeutumisteemana Harry Potter. Lisäksi haalarit, mikäli asu sen sallii.
MIKSI: Joku on joskus sanonut, että fuksisitsit ovat parhaat sitsit ;-)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 77/87 henkilöä

Alisa
Emma Grönlund
Viliina
Merit
Johanna Peltola
Sini Horila
Joonas Lähteenmäki
Nelly Luhtala
Mirka
Aino
Sanni J
Lara Regina
Jasmina
Alina
Teemu
Kerttu
leiskaleo
Joanna
Saana K
Perttu
Micaela
Aliina
Kaisamaria Alanen
Saga
Salli
hörhö
Jenna
Tuke
Sara
Miia
Anna
Sofia
Tuomas
Milja
Joonas H
Tino
Milja V
Helga
Oona
Tony
Aino
Iina
Julius Liimatta
Benjamin Salin
Joel Koskinem
Tuuli
Marianne
Janika
Sonja Ylikulju
Saana
Iiris
Salla
Jukka
Tuulia
Eveliina
Alexandra
Ansku
Miina
Bea
Armi
Maria L
Alevtina
Seena
Elina
Adele
Maria
Saara
Anna Shemyak
Maija
Annika Matilainen
Hilla
Anton
Kati
EmmaR
Johan
ella
aippa