Tapahtumat → VANHUSKANTA: Fuksisitsit 2020 (registration for senior students)

VANHUSKANTA: Fuksisitsit 2020 (registration for senior students)

Ajankohta: 21.10.2021 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetJa näin on koittanut vuoden odottamisen jälkeen aika, kun pienet vuoden 2020 fuksimme saavat omat fuksisitsinsä. Odottaminen on vaatinut meiltä äärimmäistä kisakuntoa ja kuria, mutta viimein on aika huippusuoritusten. Stadionille astutaan 21.10 klo: 18.00 Escissä, kun Stimulus kerääntyy sitsaamaan Olympialais-teemalla. Tule siis edustamaan omaa lajiasi tai elämään omaa unelmaasi olympia-soihtuna, kunhan asustasi välittyy aito olympialais-henki! Sitsaamisen päätyttyä jatkoillaan Escapessa Kolmioiden merkeissä. (HOX! Sitsaajat saavat jäädä ilmaiseksi Kolmioille Esciin, mutta mikäli välissä käy Escin ulkopuolella / muualla baarissa, tarvitsee silloin Esciin palatakseen Kolmio-lipun!)

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa tapahtumakannassa maanantaina 11.10 klo: 12.00 ja päättyy perjantaina 15.10 klo: 23.59. Fukseille ja vanhoille opiskelijoille on erilliset ilmoittautumiskannat, joten tarkistathan että ilmoittaudut oikeaan kantaan. Fuksit ovat näille sitseille etusijalla, ja ilmoittautumisen sulkeuduttua jäljellä olevat paikat täytetään vanhojen kannasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös varasijoille kannattaa siis ilmoittautua!

HOX! Vaikka fuksisitsejä järjestetäänkin tänä syksynä kahdet, ilmoittauduthan ainoastaan yhdille sitseille. Näin mahdollistetaan se, että mahdollisimman moni mahtuu sitsaamaan. Vuoden -20 ja -21 fuksit ilmoaa ainoastaan omille sitseilleen fuksikantaan, ja vanhat opiskelijat ainoastaan jompien kumpien sitsien vanhuskantaan. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoihin otatko alkoholillisen vai holittoman kattauksen, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot.

Mikäli estyt tulemasta ilmoittautumisesta huolimatta, hankithan omalle paikallesi korvaajan ystävistäsi tai esimerkiksi Stimppalaiset Telegram-ryhmästä. Sinun ei siis tarvitse ilmoittaa perumisestasi tapahtumavastaaville.


Yleisesti sitseihin ja niiden sääntöihin voi halutessaan tutustua etukäteen Stimppalaisen oppaan avulla, joka löytyy osoitteesta: http://stimulus.fi/opas.php.
MITÄ: Stimpan -20 Fuksisitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: To 21.10 klo 18-22 (Ovet klo 17:30)
MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton)
MITÄ PÄÄLLE: Pukeutumisteemana Olympialaiset. Lisäksi haalarit, mikäli asu sen sallii.
MIKSI: Joku on joskus sanonut, että fuksisitsit ovat parhaat sitsit ;-)

 

In English

WHAT: Freshmen Sits for -20 freshmen
WHERE: Club Escape
WHEN: Thursday 21.10. at 18-22 (Doors open at 17:30)
WHAT DOES IT COST: 16/10e (alcohol/alcohol free)
WHAT TO WEAR: Theme is Olympics (+ overall, if you have one)
WHY: Someone has once said, that the freshmen sits' party is the best sits' party ;-)

Registration for this event is binding, so cancellations are not allowed after the registration period is over. You can attend the event if you're a member of Stimulus.

 

If you have any questions, contact tapahtumat@stimulus.fi.

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.