Tapahtumat → Toimintasuunnitelmatyöpaja

Toimintasuunnitelmatyöpaja

Ajankohta: 14.10.2021 klo. 14:00

Paikka: Tarkentuu myöhemmin

Tyyppi: Muu tapahtumaKiinnostaako sinua miltä ensi vuoden hallituksen toiminta tulee näyttämään tai haluatko varmistaa uuden strategian toteutumisen ensi vuoden toimintasuunnitelmassa?

Kokoonnumme pienen työryhmän kesken 14.10. klo 14 alkaen yhteen pohtimaan ensi vuoden toimintasuunnitelmaa. Käytännössä koko ensi vuoden toiminta perustuu tämän suunnitelman noudattamiseen, joten tule ihmeessä paikalle ilmaisemaan toiveesi tai huolesi.

Toimintasuunnitelmaa saa tulla työstämään toimintasuunnitelmapajaan jokainen Stimpan jäsen, jota kiinnostaa. Erityisesti ensi vuoden hallitukseen pyrkiviä pyydetään paikalle, jotta saadaan teidän ajatukset jo tässä vaiheessa kuuluviin. Tapaaminen pyritään lähtökohtaisesti pitämään livenä, mutta tarvittaessa voimme sopia myös hybridi-mahdollisuuksista.

Toimintasuunnitelmapajaan voi ilmottautua tapahtumakannassa 10.10. mennessä, niin saadaan ajoissa sovittua aikatauluista ja käytännöistä. Myöhemmät ilmoittautumiset voi hoitaa laittamalla viestiä Saralle joko sähköpostitse (pj@stimulus.fi) tai telegramissa (+358 442133202).


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.