Tapahtumat → PSV:n uusien ilta

PSV:n uusien ilta

Ajankohta: 11.10.2021 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaKaipaatko elämääsi vapaaehtoistyötä?

Jyväskylän PSV:n (Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry) paikallisryhmä kerää varoja Libanonin pakolaisleirillä tarjottaviin mielenterveyspalveluihin sekä järjestää psykologian opiskelijoille (=stimpoille sekä muidenkin paikkakuntien psykalaisille) ihmisten sosiaaliseen ja psyykkiseen hyvinvointiin tähtääviä koulutuksia ja tapahtumia. PSV:ssa vapaaehtoistyön mahdollisuudet ulottuvat siis kansainvälisille vesille asti, mutta myös paikallistasolla riittää puuhattavaa.

Aiemmin PSV-ryhmämme on järjestänyt stimpoille mm. sukupuolen moninaisuuteen sekä rasismiin liittyviä koulutuksia, leiponut herkullisia vappumunkkeja sekä hauskuttanut fukseja fuksiaisissa.

Jyväskylän PSV-ryhmässä kaikki vapaaehtoiset ovat tällä hetkellä tuttuja stimppalaisia, joiden seuraan on helppo hypätä. Tulevan vuoden suhteen olemme suunnitelleet mm. lukupiiriä ja taidenäyttelyä, ja lisää on luvassa! Tule mukaan ideoimaan uusia vapaaehtoistyön valloituskohteita ja liity seuraamme Lea Pulkkisen saliin PSV:n Uusien illassa 11.10. klo 17 eteenpäin! Tarjolla myös pientä purtavaa ;)