Tapahtumat → Psykodraaman ABC - lyhyt oppimäärä

Psykodraaman ABC - lyhyt oppimäärä

Ajankohta: 14.10.2021 klo. 17:30

Paikka: Lea Pulkkinen Ag B431.1

Tyyppi: KoulutusMeidän oma ihana opiskelijamme Heikki Törmi on luvannut torstaina 14.10. tulla tutustuttamaan meidät psykodraaman maailmaan ja tässä Heikin terveiset: 

"Hyvä Stimuluksen jäsen! Olet tervetullut tutustumaan psykodraamaan 14.10. klo 17.30-19.30 Agoran Lea Pulkkisen saliin. Psykodraama antaa mahdollisuuden syventää itsetuntemusta, tutkia elämänvalintoja ja kehittää vuorovaikutustaitoja sekä saada uutta energia ja luovuutta elämään. Psykodraama on elämän inhimillisten kokemusten kohtaamista. Stimuluksen järjestämässä psykodraama-illassa perehdymme psykodraaman perusteisiin ja teorioihin yhdessä keskustellen. Lisäksi esittelen teille joitain psykodraaman työskentelytapoja. Toivon, että saat päivästä uusia ajatuksia opiskeluun, työhön ja elämääsi. Illan aikana voit olla juuri niin kuin itse haluat, hiljaa rauhassa itseäsi kuunnellen, tai spontaanisti osallistuen. Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Helsingin psykodraamainstituutin kanssa.

Olen viimeisen vuoden psykologian opiskelija. Aiemmilta koulutuksiltani olen teatteritaiteen maisteri (näyttelijä), hahmoterapeutti (Clinical Gestalt Psychotherapist) ja psykodraamaohjaaja (certified practitioner). Parhaillaan opiskelen psykologian ohella psykodraamaohjaajakouluttajaksi.

Torstaina 14.10. on kansainvälinen psykodraamaa tunnetuksi tekevä Open Stage- psykodraamapäivä. Se on vuosittainen tapahtuma, jonka Psykodraaman Nordic Baltic Examiners Board esitteli yli 10 vuotta sitten. Tänä vuonna psykodraamaa esitellään Open Stage -psykodraamapäivänä useissa kaupungeissa ja paikoissa Suomessa, Virossa, Latviassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Valko -Venäjällä. "

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa pe 8.10 klo 12 ja sulkeutuu ke 13.10. klo 12. Mukaan mahtuu 30 nopeinta stimppalaista ja tapahtuma järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Tapahtuman yhteyshenkilö: Heli Uitus, koulutus@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.