Tapahtumat → Työelämäilta

Työelämäilta

Ajankohta: 27.10.2021 klo. 16:00

Paikka:

Tyyppi: KoulutusVuosittainen Stimpan työelämäilta on täällä taas huikealla puhujakattauksella! Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.10. klo 16–19 Agoran auditorio 1:ssä. Ennen tätä on mahdollista myös tulla nauttimaan kahvitarjoilusta ja juttelemaan Poijun edustajien kanssa työelämästä Agoran aulaan. Kahvitarjoilu järjestetään ennen tapahtumaa klo 15–16, joten kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin, mikäli halajat kahvia sekä pientä makeaa ja onko sinulla erityisruokavaliota.

Tapahtuman aikataulu sekä puhujat löytyvät alta:

Klo 15–16 kahvitarjoilu ilmoittautuneille ja Poijun puhujat paikalla Agoran aulassa

Klo 16–17 Rauni Nousiainen

Rauni Nousiaisella on pitkää kokemusta mm. lasten ja nuorten kanssa tehtävästä psykologin työstä sekä työskentelystä perheterapeuttina. Tällä hetkellä Rauni työskentelee Poijussa vastaavana psykologina eli hän konsultoi Poijun kautta työskenteleviä ammatinharjoittajapsykologeja ja mm. myy psykologipalveluita kunnille ja yrityksille sekä rekrytoi Poijuun psykologeja. 

Klo 17–18 Oona Keituri

Oona Keituri työskentelee pääasiassa aikuisten mielenterveystyössä ja koulupsykologityössä. Hän toimii niin psykologina, emdr-terapeuttina kuin yrittäjänä.

Klo 18–19 Laura Jernberg

Laura Jernberg työskentelee psykologina Rikosseuraamuslaitoksella eli Jyväskylän vankilassa. Vankilapsykologin keskeisimmät työtehtävät ovat rikoksen uusimisriskin vähentämiseen tähtäävä vaikuttavuustyöskentely, mielenterveystyö ja vankien psyykkisen hyvinvoinnin ylläpito.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa torstaina 21.10. klo 12 ja sulkeutuu tiistaina 26.10. klo 12. Muistathan ilmoittaa lisätiedoissa, mikäli osallistut kahvitarjoiluun, jotta herkkuja osataan varata oikea määrä!

Tapahtuman yhteyshenkilö: Heli Uitus, koulutus@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.