Tapahtumat → Menetelmäkoulutus Aon Assessmentin testimenetelmiin 21.10. ja 23.11.

Menetelmäkoulutus Aon Assessmentin testimenetelmiin 21.10. ja 23.11.

Ajankohta: 21.10.2021 klo. 09:00

Paikka:

Tyyppi: KoulutusAon Assessment (entinen cut-e) on johtava rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen keskittyvien onlinepohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut yritys. Tänä syksynä he ovat päättäneet jatkaa jo suuren suosion saaneita opiskelijakoulutuksiaan!

Aon assesmentin sanoin: "Ymmärryksemme ja kokemuksemme mukaan opiskelijat kaipaavat käytännön työkaluja. Tarkoituksemme onkin tarjota opintojensa loppuvaiheen opiskelijoille koulutusta, joka antaa heille käytännön työkaluja ja siten merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun. Koulutuksen avulla opiskelija saa etumatkaa erityisesti hakeutuessaan HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin, sillä työnantajat arvostavat jo hankittuja sertifikaatteja niiden ollessa normaalisti maksullisia."

Koulutuksessa opit Aon Assessmentin testialustan käytön, kyky- ja persoonallisuustestien oikeaoppisen käytön ja tulkinnan, sekä eettiset periaatteet psykologisten testimenetelmien soveltamisessa. Koulutuksen vetäjinä toimivat Aon Assessmentin psykologit.

Koulutus kestää kaksi päivää siten, että päivien välillä on muutama viikko. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat harjoitustehtävät menetelmien käytöstä. Koulutuksen päätteeksi, eli osallistuttuaan molempiin koulutuspäiviin ja suoritettuaan harjoitukset, opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiimme. Normaalisti koulutus on maksullinen, mutta nyt Aon assesment tarjoaa sen opiskelijoille maksutta. Koulutus järjestetään yhteistyössä Pörssin sekä Emilen kanssa ja koulutukseen mahtuu 5 opiskelijaa per ainejärjestö (Pörssi, Stimulus, Emile).

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti loppuvaiheen opiskelijoille, jotka ovat erityisen motivoituneita perehtymään henkilöstörekrytoinnissa sekä työ- ja organisaatiopsykologiassa hyödynnettäviin testimenetelmiin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä vuosikurssisi lisätiedoissa ja varmistat, että molemmat koulutuspäivät sopivat kalenteriisi! Koulutukseen pääsevät viisi henkilöä arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden joukosta ilmoittautumisajan sulkeuduttua. Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa jo ke 6.10. klo 12 ja sulkeutuu jo pe 8.10. klo 12. Koulutukseen mukaan pääseille ilmoitetaan mahdollisimman pian ilmoittautumisen sulkeuduttua.

 

Mitä: Menetelmäkoulutus Aon Assessmentin testimenetelmiin

Missä: Etäyhteydellä

Milloin: 21.10. klo 9-16 ja 23.11. klo 9-16

Mitä maksaa: Ei mitään!

Tapahtuman yhteyshenkilö: Heli Uitus, koulutus@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.