Tapahtumat → Stimulus ry 60v vuosijuhlat

Stimulus ry 60v vuosijuhlat

Ajankohta: 13.11.2021 klo. 18:30

Paikka: Peurunka areena, Laukaa

Tyyppi: BileetTervetuloa Stimulus ry:n 60v vuosijuhlille!

Rakkaan ainejärjestömme Stimulus ry:n vuosijuhlia vietetään 13.11.2021 Peurunka areenalla Laukaalla. Iltajuhla alkaa klo 18.30. Perinteikäs vuosijuhlatilaisuus on akateeminen juhla, joka pitää sisällään muun muassa illallisen, musiikkia, juhlapuheita sekä seurustelua muiden juhlavieraiden kanssa. Iltajuhlan jälkeen siirrymme jatkamaan juhlia Valorinteelle.

Perinteisesti juhlintaa jatketaan myös seuraavana päivänä 14.11. silliaamiaisella, joka on myös Valorinteellä. Silliksellä on perinteisesti teema, mutta se paljastetaan vasta myöhemmin!

Juhlallisuudet kustantavat 95€ Stimulus ry:n jäseniltä ja 125€ muilta. Hinta sisältää iltajuhlan illallisineen ja juomineen, sisäänpääsyn jatkoille, seuraavan päivän silliaamiaisen, bussikuljetukset Perunka areenalle ja jatkoille sekä haalarimerkin. Ilman sillistä hinta Stimulus ry:n jäsenille on 90€ ja muille 120€.

Iltajuhlan pukukoodi on frakki / tumma puku.

Ilmoittautuminen vuosijuhlille aukeaa ma 27.9. klo 12. ja sulkeutuu su 3.10. klo 15.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita lisätietoihin osallistutko sunnuntaina 14.11. sillikselle.

Kannan kautta mahtuu tällä hetkellä 200 henkilöä. Otamme varasijoilta mukaan henkilöitä järjestyksessä, mikäli ilmoittautumisajan päätyttyä näin pystymme tekemään. Avaamme tarvittaessa ilmoittautumisen aveceille lokakuun alussa, jos paikkoja jää yli.

Ilmoittautumisen päätyttyä laitamme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia, jossa kysymme vielä tarkemmat tiedot muun muassa erityisruokavalioista yms.

MITÄ: Stimulus ry:n 60v vuosijuhlat
MILLOIN: 13-14.11.2021
MISSÄ: Peurunka areena, Laukaa ja Valorinne, Jyväskylä
PUKUKOODI: Iltajuhlaan frakki / tumma puku. Sillikselle teeman mukaisesti.
MIKSI: Koska Stimulus ry täyttää pyöreitä ja sitä täytyy juhlistaa! <3
ILMOITTAUTUMINEN: 27.9. Klo 12 Stimuluksen tapahtumakannassa.

Mikäli herää kysyttävää tapahtumasta, olettehan rohkeasti yhteydessä vuosijuhlatiimiin osoitteessa vuosijuhlat@stimulus.fi.

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.