Tapahtumat → Lukupiiri: Sukupuolen moninaisuus (PSV)

Lukupiiri: Sukupuolen moninaisuus (PSV)

Ajankohta: 13.10.2021 klo. 17:00

Paikka:

Tyyppi: Muu tapahtumaPSV.n, Stimuluksen ja SETA.n koulutus Sukupuolen moninaisuus 20.9. oli menestys, KIITOS kaikille mukana olleille<3

Tästä jatkaaksemme PSV haluaakin kutsua stimpat mukaan samaiseen teemaan liittyvään lukupiiriin. (Ei ole väliä olitko koulutuksessa vai ei, mutta aika makoisa kombo syntyy)
Koulutuksen kokemusasiantuntijan kuvaukseen "järisyttävistä hetkistä" sopien teokseksi valikoitui Riina Mattilan palkittu nuortenkirjan Järistyksiä vuodelta 2018.

Järistyksiä keskittyy lukioikäisen Eelian maailmaan ja identiteetin pohtimiseen kaikkine ikävaiheen haasteineen. Elämä on kipuisaa ja kaunista, mutta miten siihen voi osallistua vaadittua paikkaa täyttämättä? Miten ulkopuolelta saa kokea himoa tai rakastaa?
Kirjassa on 151 sivua ja sitä on saatavilla kirjastosta (muista myös seutuvaraus!) sekä e- ja äänikirjana ainakin Book Beatista ja Elisa Kirjasta.

Kirja on ideana lukea ennen lukupiirin tapaamista. Lukupiirissä keskustellaan ohjatusti ja vapaammin lukukokemuksesta sekä heränneistä ajatuksista tarinaan liittyen, näitä voidaan tarkastella mm. psykologina toimimisen näkökulmasta.
Tahdomme luoda turvallisen ilmapiirin keskustella teemasta ja tarinasta sekä rauhaa osallistujille ilmaista itseään sen verran kuin haluaa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Jos tuntuu että kirjaa ei löydy, ota yhteyttä jyvaskyla@vastuu.fi, niin voimme katsoa, mistä kirja voisi löytyä.

 

Lisätietoa esim. paikasta tulee vielä myöhemmin :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.