Tapahtumat → FUKSIAISET 2021

FUKSIAISET 2021

Ajankohta: 23.9.2021 klo. 16:30

Paikka: Jyväskylän keskustan lähialueet

Tyyppi: BileetRakkaat vuoden 2021 fuksit.
Yhteistä taivaltamme on jo jokunen viikko takana, ja nyt onkin tullut aika selvittää, onko teistä aidoiksi Stimpoiksi. Näytön paikkanne on Stimuluksen perinteikkäät fuksiaiset, jotka järjestetään torstaina 23.9 klo: 16.30 alkaen. Fuksiaiset ovat tilaisuutenne osoittaa meille vanhoille opiskelijoille kypsyytenne, heittäytymiskykynne sekä aidon Stimppa-henkenne erinäisten tehtävien kautta, joita olemme koko pitkän loppukesän päänne menoksi kehitelleet. Kysymys kuuluukin, oletteko TE valmiita Stimppalaisiksi?

Fuksiaisten teema on tänä vuonna salaiset paheet. Oli salainen paheesi sitten Salkkarit, nenän kaivaminen tai Pörssi-poikien perään kuolaaminen, osoita se rohkeasti fuksiais-asusi kautta. Omaperäisen asun lisäksi varustaudu fuksiaisiin ottamalla mukaasi oma muki, juomista, eväitä sekä säänkestävää vaatetta. Lisäksi fuksiaisissa on perinteenä jakaa vanhoille opiskelijoille lahjuksia. ;-)

Ilmoittautuminen fuksiaisiin on juuri auennut tapahtumakannassa (LINKKI) ja on avoinna perjantaihin 17.9 asti. Tapahtumakannan ilmoittautumisten perusteella jaamme fuksit etukäteen ryhmiin, jotka tulemme julkaisemaan fuksiaispäivänä. Samalla ilmoitamme ryhmäkohtaiset aloituspaikat. HOX! Tapahtumakantaan siis ainoastaan fuksien ilmoittautumiset.

MITÄ: Stimuluksen fuksiaiset 2021
MISSÄ: Jyväskylän keskustan lähialueet
MILLOIN: torstaina 23.9 klo: 16.30 alkaen
MITÄ PÄÄLLE: Pukeutumisteemana Salaiset paheet
MITÄ MUKAAN: Muki, säänmukaista vaatetta, evästä, virvokkeita sekä lahjuksia vanhoille opiskelijoille
MIKSI: Tämän aidompaa ja hauskempaa tapaa päästä virallisesti Stimppalaiseksi ei ole olemassakaan!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.