Tapahtumat → Luento: Sukupuolen moninaisuus (PSV, Stimulus ry ja SETA)

Luento: Sukupuolen moninaisuus (PSV, Stimulus ry ja SETA)

Ajankohta: 20.9.2021 klo. 17:00

Paikka: Etänä

Tyyppi: Koulutus 

HUOM! Ilmoittautuneille on lähetetty linkit sähköpostiin. Tarkistathan roskapostin :) jos linkkiä ei löydy mistään, ota yhteyttä jyvaskyla@vastuu.fi

 

PSV eli Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry sekä Stimulus ry jatkavat syksyä teemalla seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, ja tällä kertaa vuorossa on SETA:n pitämä koulutus sukupuolen moninaisuudesta maanantaina 20.9. klo 17-19! 

Olemme saaneet aiheeseen asiantuntijan suoraan sosiaalityön kentältä, ja erityisesti koulutuksessa keskitytään psykologin työhön ulottuvaan tietoon ja taitoon aiheesta. Lisäksi mukana on kokemusasiantuntija Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksesta.

Koulutukseen ilmoittautuminen avautuu Stimpan tapahtumakannassa 14.9, ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä koulutusta.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

PSV on psykologien ammattikohtaisena rauhanryhmänä perustettu yhdistys, joka toimii sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. PSV:lla on myös eri kaupungeissa rentoa toimintaa hyväntekeväisyyden ja sosiaalisten kysymysten merkeissä. PSV:ta ja PSV Jyväskylää voi seurata mm. instagramissa (psv_ry ; psvjkl) ja facebookissa (PSV Jyväskylä). Syksyllä tullaan järjestämään uusien ilta, jonne kaikki Stimpat ovat tervetulleita!PSSSSST! Syksyllä on tulossa myös aiheeseen liittyvä lukupiiri!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.