Tapahtumat → FUKSIKANTA: Terästetyt lastenkutsut

FUKSIKANTA: Terästetyt lastenkutsut

Ajankohta: 8.9.2021 klo. 19:00

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin

Tyyppi: BileetLukukauden ensimmäisessä biletapahtumassa tarjoamme fukseille ja vanhemmille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua toisiinsa 8.9 järjestettävässä ulkotapahtumassa. Luvassa on hilpeän nostalgista tunnelmaa,  kun pääsemme monen vuoden tauon jälkeen juhlimaan lastenkutsuja. Vieläkö muistat peili-leikin säännöt tai poltteleeko vuoden 2007 limbomestaruuden uusiminen? Ja ennen kaikkea - miltä kuulostaisi, jos nämä ja muut lapsuuden klassikot muunnettaisiin juomapeleiksi? Vauhdikkaiden leikkihetkien välissä näillä kutsuilla on mahdollista päästä rennosti vaihtamaan kuulumisia niin uusien kuin vanhojenkin tuttavuuksien kanssa, ja ohjelman päätteeksi siirrytään kaikkien lastenkutsujen parhaaseen osuuteen, eli herkutteluun. Varaathan siis mukaan itsellesi mieluista suuhunpantavaa!

 

Pandemiatilanteen vuoksi lastenkutsuja tullaan juhlimaan useammassa paikassa yhtä aikaa niin, ettei millään alueella 50 ihmisen kokoontumisrajoitus ylity. Jokaiselle osallistujalle tullaan ilmoittamaan viimeistään maanantaina 6.9, missä omat lastenkutsut järjestetään. Kaikki tapahtuma-alueet sijaitsevat yliopiston ja keskustan läheisyydessä. HOX! Emme ota vastaan toiveita siitä, missä ja keiden kanssa kukin haluaa lastenkutsuja viettää.

 

MITÄ: Terästetyt lastenkutsut

MISSÄ: Keskustan ja yliopiston läheisyyden nurmialueilla. Omien lastenkutsujen tarkka sijainti ilmoitetaan jokaiselle viimeistään ma 6.9.

MILLOIN: Keskiviikkona 8.9 klo: 19.00 - 22.00

MITÄ MAKSAA: Ilmaista lystiä!

MITÄ PÄÄLLE: Pukeutumisteemana ovat lastenkutsut. Vanhoilla opiskelijoilla lisäksi haalarit

MITÄ MUKAAN: Juomista (holiton on aivan yhtä hyvä kuin holillinen!), halutessaan eväitä ja herkkuja.

MIKSI: Jotta uudet ja vanhat opiskelijat pääsevät bondaamaan rennoissa merkeissä! <3

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.