Tapahtumat → Psykologit vaikuttajina ja asiantuntijoina - Cortexin kanta

Psykologit vaikuttajina ja asiantuntijoina - Cortexin kanta

Ajankohta: 26.4.2021 klo. 17:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: KoulutusHuhtikuun koulutukset päätetään huikean puhujatapahtuman merkeissä! Luvassa on kolmen puhujan tapahtuma ja aiheena on psykologit vaikuttajina ja asiantuntijoina. Tarkoituksena on lisätä ymmärrystä siitä, miten me tulevat psykologit voimme hyödyntää asiantuntijuutta ja osaamistamme vaikuttamistyössä niin sosiaalisessa mediassa, poliittisessa vaikuttamisessa kotimaassa kuin vaikuttamistyössä globaalissakin maailmassa.

Tapahtuma järjestetään zoomissa 26.4. klo 17-19.30. Jokaiselle puheenvuorolle on varattu 45 minuuttia, joka koostuu 30 minuutin esityksestä ja 15 minuutista kysymyksille. Luvassa on siis huikea puhujaspektaakkeli, johon mukaan mahtuu 300 osallistujaa. Ilmoittaudu ja varmista siis paikkasi, sillä tätä tapahtumaa ei kannata missata! Tapahtumaan voi osallistua myös saman ruudun äärestä kaverin kanssa, jolloin riittää, että yksi porukasta ilmoittautuu. Muistattehan kuitenkin noudattaa vallitsevia kokoontumisrajoituksia. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 21.4. klo 12 ja sulkeutuu 26.4. klo 16. Molemmille ainejärjestöille on omat ilmoittautumiskannat Stimuluksen sivuilla, joten ilmoittauduthan oikeaan kantaan.

Alta löydät aikataulun ja lyhyet esittelyt puhujista.

17-17.45 lääkäri Anni Saukkola. Monelle somesta lääkäriannina tuttu Anni Saukkola tulee kertomaan meille somevaikuttamisesta ja siitä, miten asiantuntijuutta ja tietoa voi hyödyntää someympäristössä. Anni Saukkolan instagram-tiliä seuraa jo lähes 40 000 ihmistä ja lisäksi hän on osa tiedenaiset tiedeyhteisöä. Hän on puhunut myös useista mielenterveyteen liittyvistä teemoista somessa, joten luvassa on varmasti huikeita vinkkejä somevaikuttamiseen myös psykologeille!

17.45-18.30 psykologi Kukka Kunnari. Kukka Kunnari on psykologi, varavaltuutettu sekä valtuustoryhmän tiedottaja. Hän on ehdolla kunnallisvaaleissa ja tulee pitämään puheenvuoron kuntavaikuttamisesta ja millaista näkökulmaa psykologi voi tuoda kotimaan politiikkaan. Puheenvuorossa pohditaankin, millaiset eväät psykologin koulutus antaa politiikkaan ja vaikuttamiseen!

18.30-18.45 tauko

18.45-19.30 psykologi Nina Lyytinen. Nina Lyytinen on monille tuttu psykopodiaa podcastistaan, jolla on jo yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa, mutta hän on myös tehnyt jo yli 10 vuotta vapaaehtoistöitä PSV:n Libanonin hankkeessa. Nina Lyytinen tuleekin kertomaan omasta vaikuttamistyöstään erityisesti ulkomailla ja vapaaehtoistöiden kautta. Tämä puheenvuoro raottaakin verhoa siihen, miten psykologi voi hyödyntää osaamistaan myös globaalisti!

Tapahtuman yhteyshenkilö: Heli Uitus, koulutus@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 40/100 henkilöä

Donna
Pinja Salonen
Vilja
Pauliina
Eevi
Milla
Java
annika
Ella
Sanni
Kaisa
Nette
Soile
Annele
Eve
Julia
Helka
Petra
Jenni
Ninni
Julia Valo
Marika
Isa
Kaisa
Fanni
Elli
MINÄ MYÖS
Vilma
Janika Sirén
Miska
Sanna
Anni
Sami
Anna Knuutinen
Paula
Aino Kärpänniemi
Ellen
Wille
Johanna
Elviira