Tapahtumat → Syyskokous

Syyskokous

Ajankohta: 25.11.2014 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: KokousYstäviä, ammatillista kehittymistä, valta vaikuttaa. Kaikkea näitä on taas tarjolla, kun Stimuluksen syyskokous tulee. Nyt jos koskaan on SINUN mahdollisuutesi päästä mukaan Stimuluksen toiminnan kehittämiseen, olitpa sitten vanha naavaparta tai juuri yliopistoon sukeltanut fuksi!

Stimulukseen mukaan lähtemisestä saat irti muutakin kuin opintopisteitä. Saat projektiosaamista, ryhmätyötaitoja sekä ammatillista identiteettiä, kun pääset toimimaan osana motivoitunutta porukkaa joka pyrkii tekemään yliopistosta paremman paikan kaikille psykalaisille. Ennen kaikkea saat ystäviä, joiden kanssa haluat viettää aikaa vielä tulevinakin vuosina.

Syyskokouksessa valitaan siis hallitus vuodelle 2015. Pähkinänkuoressa: hallituslaisena olet vastuussa toimintasuunnitelman toteuttamisesta vuoden 2015 ajan Stimuluksen sääntöjä noudattaen. Tämä ei kuitenkaan rajoita luovaa hulluutta, sillä myös omia ideoita pääsee toteuttamaan yhdessä muiden kanssa. Kokouksessa valitaan myös toimihenkilöitä, jotka toimivat tärkeänä apuna erilaisten Stimuluksen toimintojen ylläpitämisessä. Näihin kaikkiin pesteihin voi hakea kuka tahansa Stimuluksen jäsen.

Pistä siis ylös päivämäärä 25.11. ja kellonaika 17-23. Silloin on stimppalaisen kalenterivuoden tärkein päivä, kun seuraavan vuoden toimijat valitaan. Tule siis harjoittamaan suoraa demokratiaa kanssamme, sillä jokaisen ääni on yhtä arvokas.

Kokouksessa päätetään myös toimintasuunnitelmasta ja budjettiarviosta vuodelle 2015, johon kaikki paikalla olijat pääsevät myös vaikuttamaan! Mitä tulee tapahtumaan vuonna 2015, se jää sinun päätettäväksesi.

Paikalla myös mitä parhaimpia herkkuja, sponsored by Stimulus & made by vuoden parhaat ruokavastaavat! Et häviä mitään tulemalla paikalle, mutta voit saada paljonkin irti! Nähdään siis syyskokouksessa, ja tehdään vuodesta 2015 entistäkin parempi :)