Tapahtumat → Friend pool: Fuksien haalarikastajaiset

Friend pool: Fuksien haalarikastajaiset

Ajankohta: 31.3.2021 klo. 18:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: BileetArvon fuksit,
pitkä odotuksenne on viimein palkittu ja pääsette vihdoin vetämään kauan kaivatut Stimpan keltaiset haalarit jalkaanne, WUHUU! Kokoontukaamme siis vielä kerran kaikki tämä lukukauden fuksit ja tutorit yhdessä juhlistamaan tätä riemua Zoomin äärelle keskiviikkona 31.3. klo 18 alkaen! Ilta tulee pitämään sisällään erilaista ohjelmaa aina haalarien käyttövinkeistä hauskaan tiimikisaan asti! Kisailuista on myös luvassa palkintoja, nimittäin Stimuluksen ikiomia haalarimerkkejä!
Illan loppuhuipennuksena tulee toimimaan tietenkin itse HAALARIKASTE! ;)

Tapahtuman Zoom-linkki tullaan lähettämään kaikille osallistujille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa. Myös tiimikisaa varten tullaan luomaan Telegram-ryhmä, josta ohjeita lisää myöhemmin. Tapahtuman Zoom yhteys tullaan avaamaan klo 18 ja ohjelma alkaa noin klo 18.15.

Tämä ilmottautumiskanta on tarkoitettu niille, jotka aikovat osallistua tapahtumaan kaverin/kavereiden kanssa samalta laitteelta. Ilmottautumisen tarkoituksena on helpottaa tutoreita suunnittelemaan tiimikisan ryhmäjakoa, joten yksi ilmottautuminen per ryhmä riittää ja lisätietoidssa tulisi ilmoittaa ryhmänne koko!

HUOM! Tämän hetkisen pandemiatilanteen vuoksi aluekohtainen yksityisten illanviettojen kokoontumis suositus on MAX 6 henkilöä!

Joten ei muuta kuin upouudet haalarit päälle ja suunta kohti Zoomia!

Nähdään keskiviikkona!
<3:llä rakkaat tutorinne

P.S. Toivomuksenamme olisi osallistuminen kamerat ja mikit auki, mutta toki olet tervetullut myös seurailemaan tapahtuman kulkua!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.