Tapahtumat → Minullakin on rasistisia ajatuksia - vai onko?

Minullakin on rasistisia ajatuksia - vai onko?

Ajankohta: 12.4.2021 klo. 18:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: KoulutusOSALLISTUMISLINKIT ON LÄHETETTY ANNETTUIHIN SÄHKÖPOSTIOSOITTEISIIN. JOS ET OLE SAANUT VIESTIÄ, KURKKAA ENSIN ROSKAPOSTIKANSIOSI JA OTA TARVITTAESSA YHTEYTTÄ nemajunt@student.jyu.fi

 

Minullakin on rasistisia ajatuksia- vai onko? Mitä ovat rasistiset ajatukset ja mitä niiden kanssa pitäisi tehdä? Mitä tunteita minulla herää omaan rasistisuuteeni liittyen ja miten niitä pitäisi käsitellä?


Kaikkia näitä aiheita pohdimme Jyväskylän PSV:n ja Anu-Rohima Myllärin osallistavassa luennossa aiheesta “Minullakin on rasistisia ajatuksia - vai onko?”. Varsinainen luento-osuus kestää puolitoista tuntia, ja lopuksi olemme varanneet puoli tuntia aikaa vapaaehtoiselle keskustelulle aiheesta. Luennon tarkoituksena on rasismiin liittyvä itsetutkiskelu ja rasismin herättämien ajatusten ja tunteiden käsittely. Luento on syventävää jatkoa viime syksyiselle rasismikoulutukselle, mutta voit osallistua vaikka et olisi päässyt mukaan aiemmalle luennolle. Koulutukseen osallistuminen ei siis edellytä minkäänlaisia ennakkotietoja aiheesta!

Linkki Zoomiin lähetetään sähköpostitse osallistujille! Ilmoittauduthan siis mukaan täällä Stimuluksen tapahtumakannassa 9.4. klo 12 mennessä. Anu-Rohima on myös pyytänyt meiltä kysymyksiä ja kommentteja aiheeseen liittyen, joten käythän jättämässä omasi formissa: https://forms.gle/MU8JXHCi5oTioCAF6

MITÄ: Osallistava luento rasismin herättämien tunteiden ja ajatusten käsittelystä

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: 12.4. Klo 18-20

MIKSI: Tarvitsemme työkaluja rasismin käsittelyyn ja itsetutkiskeluun

Seuraa myös Facebook-tapahtumaamme: https://fb.me/e/3CqczqdRM 

Kuka on Anu-Rohima Mylläri? Tässä lyhyt esittely puhujastamme:

Anu-Rohima Mylläri on mm. yhteisöpedagogi (amk), joka on toiminut vuosia asiantuntijana moninaisuuden ja maahanmuuton parissa. Kirjailija ja kouluttaja sekä sovittelija. Päivätyökseen toimii tällä hetkellä asiantuntijana PALOMA2 - hankkeessa mutta vapaa-ajat lukee, harrastaa erilaisia liikuntamuotoja ja on eläinrakas. Erityisesti koirat ovat lähellä sydäntä. Jatkuva kiinnostus ilmiöistä, elämästä ja ihmisistä sekä tarinoista näiden taustalla. Tarkastelee kaikkea kriittisesti ja kuten puoliso on todennut osuvasti: "Hahmottaa maailmaa kysymysten kautta." Nauru, huumori ja ennen kaikkea itseironia on parasta. 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.