Tapahtumat → Itsepuolustuksen perusteet, ilmoittautuminen parin kanssa (tai yksin)

Itsepuolustuksen perusteet, ilmoittautuminen parin kanssa (tai yksin)

Ajankohta: 23.3.2021 klo. 18:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: LiikuntaTervetuloa harjoittelemaan itsepuolustuksen alkeita zoomin välityksellä! 

Tunnin aikana käsitellään itsepuolustuksen perusteita useita vuosia kamppailulajeja harrastaneen ohjaajan johdolla. Tunnin avulla voit oppia taitoja, joiden avulla voit auttaa turvaamaan itseäsi uhkaavissakin tilanteissa. 

Tapahtuma järjestetään tiistaina 23.3.2021 klo. 18-19. Se pidetään tosiaan Zoomin välityksellä ja on täysin ilmainen osallistujille!  

Tunnilla on suositeltavaa olla pari, sillä monissa liikkeissä tarvitaan myös toista henkilöä.  Voit kuitenkin myös tulla katsomaan ja opettelemaan tekniikoita ilman paria tai mahdollisesti kolmen hengen ryhmässä! Lisäksi on mahdollisuus myös osallistua random-pooliin, jossa parit arvotaan :) Erillinen ilmoittautuminen randompooliin löytyy täältä tapahtumakannasta. 

Ilmoittautuminen avautuu perjantaina 12.3.2021 klo 12 ja sulkeutuu tiistaina 23.3.2021 klo. 16. Osallistujille lähetetään sähköpostitse Zoom-linkki tapahtumaan ilmoittautumisen suljettua! 

Huom! Vaikka tapahtumaan osallistutaankin pareittain, laittakaa kummatkin omat nimenne listaan erikseen, jotta sähköpostiviesti voidaan lähettää molemmille osallistujille. 

 

Mitä: Itsepuolustuksen alkeita

Missä: Zoomissa

Milloin: Tiistaina 23.3.2021 klo 18-19

Mitä maksaa: Täysin ilmainen!

Mitä mukaan: liikkumiseen soveltuva vaatetus. Lisäksi oma tyyny ja pehmuste jalkojen alla, kuten matto on hyvä olla

Miksi: Itsepuolustuksen hallinta on aina tärkeää + hyödyllistä liikuntaa korona-ajalle!

Jos tulee lisää kysyttävää tapahtumasta, ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun sähköpostitse (liikunta@stimulus.fi) tai viestitse (0451262467)

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.