Tapahtumat → Friend Pool: Stimpan kalsarikalja-tasting

Friend Pool: Stimpan kalsarikalja-tasting

Ajankohta: 11.3.2021 klo. 19:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: Muu tapahtumaZOOM-LINKKI: https://jyufi.zoom.us/j/66881989255 (Passcode: 896735)

 

Hoi kaikki keltapöksyt, joiden suuta meinaa kuivata! Tervetuloa Stimuluksen ja Teerenpelin Kalsarikalja-tastingiin Zoomiin 11.3 klo:19 alkaen!

 

Kalsarikalja-tastingissä pääset tutustumaan oluiden maailmaan parhaassa mahdollisessa stimppa-seurassa. Tapahtumassa maistellaan niin kokeneille kaljankittaajille kuin myös aloitteleville oluenjuojille maistuvia tuotteita Teerenpelin Alex Tabellin sekä tapsojen houstaamana. Pönötystä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sen takaavat rento seura, hauskat arvonnat sekä tottakai jalkaan vedetyt kalsarit.

 

Tapahtumaa varten luotuun olutpakettiin kuuluu kolme olutta, jonka lisäksi jokainen osallistuja saa tapahtumasta muistoksi haalarimerkin. Paketti haalarimerkkeineen maksaa 9e, ja se on mahdollista noutaa Teerenpelistä (Kauppakatu 32) ennen 8.3 alkavaa ravintoloiden sulkua aukioloaikojen puitteissa, tai ma 8.3, ti 9.3 ja to 11.3 klo: 15-18 välisenä aikana. Myös ystävä voi noutaa paketin puolestasi.

 

Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 3.3 klo: 12.00 ja päättyy keskiviikkona 10.3 klo: 12.00. Ilmoittautuminen hoituu Stimuluksen tapahtumakannan kautta, josta tapahtumalle löytyy tuttuun tapaan kaksi erillistä kantaa. Friend Pooliin ilmoittautuvat ne, jotka mieluummin osallistuvat tapahtumaan oman pienen kaveriporukan kesken tai yksin (ilmoittautumiseen ei tarvitse eritellä kenen kanssa osallistuu, riittää kun jokainen ilmoittautuu). Mikäli mielesi halajaa oluiden maistelun ohella tutustua uusiin stimppalaisiin, voit ilmoittautua Random Pool – tapahtumakantaan, josta Tapsat jakavat ilmoittautuneet ryhmiin. Ilmoitathan tällöin lisätieto-kohdassa, oletko kykenevä houstaamaan omaa Random Pool -porukkaa kotonasi ja kuinka montaa henkilöä. Huom! Huomioithan tasting-seuraa etsiessäsi vallitsevan pandemia-tilanteen ja suositukset ryhmäkoista.

 

MITÄ: Stimpan Kalsarikalja-tasting

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: Torstaina 11.3 klo: 19.00

MITÄ MAKSAA: 9e sisältäen tapahtumassa maisteltavan kolmen oluen paketin sekä haalarimerkin

MITÄ PÄÄLLE: Karmeimmat kalsarit, mitä kaapin perukoilta löytyy.

MIKSI: Koska onhan tässä jo kuivin suin oltukin hyvä tovi!

 

Linkki Facebook-tapahtumaan:  https://www.facebook.com/events/1083973062070018/ 

Maisteluiden merkeissä tavataan,

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.