Tapahtumat → Stimpan Porinapata

Stimpan Porinapata

Ajankohta: 27.2.2021 klo. 11:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: Muu tapahtumaHei, olisiko sinulla hetki aikaa jutella Stimuluksen nykytilasta? Puristaako kenkä jostakin kohtaa, löytyykö sinulta kehitysideoita Stimpan toimintaan koskien tai haluatko päästä vain jutskailemaan muiden stimppojen kanssa toimintamme tulevaisuudesta rennoissa merkeissä? Nyt on sinulla on siihen oivallinen tilaisuus, nimittäin lauantaina 27.2. klo 11 eteenpäin kokoonnumme yhdessä Zoomin äärelle pohtimaan muun muassa stimppahengen ylläpitämistä ja kehittämistä tulevaisuudessa. 

 

Tapahtuma tullaan järjestämään todella matalalla kynnyksellä, joten sinulla ei tarvitse olla mitään valmista ideaan takataskussa. Tapahtuman tarkoituksena on yhdessä kehittää ideoita, joita voidaan käyttää Stimuluksen toiminnassa ja näitä yhteisiä keskusteluja käytetäänkin myöhemmin muun muassa Stimuluksen strategian muodostuksessa. Nyt sinulla on siis loistava tilaisuus päästä vaikuttamaan ainejärjestösi suuntaan tulevaisuudessa!

 

Tapahtuma tulee sisältämään erilaisia ryhmäkeskusteluja, jotka on jaettu kolmeen eri blokkiin. Osallistumiseen on hyvä varata aikaa useampi tunti, mutta olet kuitenkin erittäin tervetullut paikalle, vaikket voisikaan osallistua tapahtumaan sen koko keston ajaksi. Alla näet alustavat aikataulut, joten voit esimerkiksi hypätä mukaan juuri sinua kiinnostavalle osuudelle!

 

Viitteellinen ohjelma-aikataulu:

11-12 Ketä me stimppalaiset olemme? 

12-12.30 Tauko (30min)

12.30-14 Stimuluksen toiminnan nykytila ja tulevaisuus 

14-14.15 Tauko (15min)

14.15-14.45 Keskustelujen koonti 

Tapahtuman kokonaiskesto: 3h 45min (tauot mukaan lukien)

 

Zoomin äärellä ei onneksi tarvitse istua nälissään, sillä Stimulus tarjoaa kaikille osallistujille pientä evästä tauolle! Jos haluat lunastaa itsellesi taukoevään, niin muistathan ilmoittautua tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 21.2. ja ilmoittaa siitä lisätiedoissa! Huom! Evään voi noutaa valitettavasti ainoastaan Jyväskylän keskustasta saman päivän aikana oman aikataulun mukaan ja evään voi räätälöidä kaikille ruokavalioille sopivaksi.

Huom! Tapahtuman tapahtumakanta koskee lähinnä lunastettavaa evästä ja paikalle saa ehdottomasti saapua vaikkei olisi tapahtumaan ilmonnutkaan. Linkki Zoomiin löytyy tästä: 

https://jyufi.zoom.us/j/69803150906

Meeting ID: 698 0315 0906

Passcode: 309607

 

Mitä: Jäsenille suunnattu ajatushautomo stimppahengen lisäämiseksi yhteisössämme

Milloin: 27.2. Klo 11.00-14.45

Missä: Zoom

Mitä maksaa: Ei yhtikäs mitään!

Mitä mukaan: Näkökulmia nykytyilasta ja raikkaita ideoita tulevaisuudesta

Miksi: Turvataksemme stimppahengen jatkuvuuden myös tulevaisuudessa!

 

Tapahtuman järjestävät: Sara Kangasmaa (pj@stimulus.fi) ja Netta Liukkonen (vpj@stimulus.fi) Kysymyksiä ja kehitysideoita tapahtuman teemoihin liittyen voi laittaa tulemaan sähköpostilla Netalle.

Poristaan kun tavataan! :D

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.