Tapahtumat → Venyttelevä joogahetki

Venyttelevä joogahetki

Ajankohta: 8.2.2021 klo. 18:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: LiikuntaJos syksy painaa vielä hieman hartioita ja keväänkin opinnot jo jumittavat niskaa, kannattaa nyt osallistua Stimpan venyttelevään joogahetkeen! 

Tapahtuma pidetään maanantaina  8.2. Klo 18 alkaen. Zoomiin tarvitset mukaan pelkästään liikunnalliset vaatteet ja rentoutumiseen valmistautuneen mielen. Voit käyttää alustana myös omaa joogamattoa, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätön - esimerkiksi tavallinen matto sopii hyvin pehmikkeeksi. Yhteensä tapahtuma kestää noin 45 minuuttia. Voit osallistua joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa! 

Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 27.1. klo 12 ja päättyy maanantaina 8.2. klo 15. Osallistujille lähetetään zoom-linkki sähköpostin kautta.

Aluksi pienen lämmittelyn jälkeen teemme koko kehon liikkuvuutta hyödyttäviä venytysliikkeitä. Tämän aikana saa myös itse ehdottaa liikkeitä tai kehonosaa, jolle haluaisi erityistä venytystä. Lopuksi pidämme vielä 20 minuutin rentouttavan joogahetken! Ei haittaa, vaikka venyvyys ei olisikaan oma vahvuutesi, sillä  venytykset eivät vaadi erityistä venyvyyttä.

MITÄ: joogailua yhdessä stimppalaisten kanssa

MISSÄ: etänä Zoomissa

MITÄ MAKSAA: täysin ilmainen

MITÄ MUKAAN: liikunnalliset vaatteet ja halutessaan joogamatto 

MIKSI: Oiva tapa rentoutua heti viikon ja kevään alussa

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä liikuntavastaavaan (Annina Jormanainen): liikunta@stimulus.fi 

 

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.