Tapahtumat → FRIEND POOL: Stimppa goes: "Haluatko Miljonääriksi?"

FRIEND POOL: Stimppa goes: "Haluatko Miljonääriksi?"

Ajankohta: 4.2.2021 klo. 19:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: BileetLukitset vastauksen. Sydän jyskyttää. Valitsitko sittenkään oikein, oliko oikea vastaus kuitenkin A eikä D? Jaajo tuijottaa syvälle silmiisi. ”Stimppa, olen pahoillani, mutta vastaus on… Oikein!”

 

Vuoden ensimmäisestä etätapahtumasta ei tule jännitystä puuttumaan, kun Stimulus kerääntyy torstaina 4.2 klo: 19 alkaen ruutujen ääreen pelaamaan Haluatko Miljonääriksi -visaa. Tapahtumassa joukkueet pääsevät haastamaan itseään tv:stä tutuilla, hyvää yleistietoa vaativilla kysymyksillä, kuitenkaan leikkimielistä tunnelmaa, Tapsojen lisähöystettä sekä kosteita palkintoja unohtamatta. Voitte myös ryhmänne kesken itse peliin osallistumisen sijaan nauttia jännittävästä visailutunnelmasta muiden pelaamista seuraamalla, sillä tapahtumaan osallistuminen ei vaadi itse kilpailuun osallistumista. Nyt on siis oiva tilaisuus kaivaa pitkästä aikaa haalarit esiin ja nauttia aidosta Stimppa-hengestä yhdessä muun keltakansan kanssa!

 

Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa perjantaina 22.1. klo: 12.00 ja päättyy tiistaina 2.2 klo: 12.00. Ilmoittautuminen hoituu Stimuluksen tapahtumakannan kautta, josta tapahtumalle löytyy kaksi erillistä kantaa. Toiseen kannoista voivat ilmoittautuvat ne, jotka mieluummin osallistuvat tapahtumaan oman pienen kaveriporukan kesken tai yksin (ilmoittautumiseen ei tarvitse eritellä kenen kanssa osallistuu, riittää kun jokainen ilmoittautuu). Tämän lisäksi tarjoamme myös toisen osallistumisvaihtoehdon, jossa pääset samalla tutustumaan uusiin Stimppalaisiin. Voit ilmoittautua ns. ”random pool” – tapahtumakantaan, josta Tapsat jakavat ilmoittautuneet ryhmiin. Ilmoitathan tällöin, oletko kykenevä houstaamaan omaa random pool -porukkaa kotonasi ja kuinka montaa henkilöä. Huom! Pelin kulun ja vallitsevan koronatilanteen vuoksi toivomme, että tapahtumaan osallistuttaisiin max. 10 hengen ryhmissä. Minimimäärää ei ole, ja tapahtumaan visailuineen voi osallistua myös yksinkin.

 

MITÄ: Stimppa goes: ”Haluatko Miljonääriksi?”

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: 4.2.2021 klo: 19.00 alkaen

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

MITÄ PÄÄLLE: Haalarit (fukseilla vapaa pukukoodi)
MIKSI: Koska nyt jos koskaan on aika leikkimieliselle visailulle kera hyvän seuran!

SEN LISÄKSI: Varaathan itsellesi iltaa varten juotavaa, mieltymyksesi mukaan joko holillista tai holitonta.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.