Tapahtumat → Stimppacollegeiden tilaus

Stimppacollegeiden tilaus

Ajankohta: 11.12.2020 klo. 12:00

Paikka: Mielentila/internet

Tyyppi: Muu tapahtumaHeitetään päälle kaikki housut ja paidat!

Syksyn aikana nousseet toiveet uusista stimppakollareista ovat toteutuneet! Käyhän siis ensitilassa Mielentilassa sovittamassa itsellesi sopivat vaatekappaleet ja ilmoita sitten tilauksesi tähän tilauskantaan. Tilaus tapahtuu Jyväskyläläisen yrityksen, Tarrapaidan, kautta. Muistathan mennessäsi sovittamaan ottaa huomioon nykyiset koronaohjeistukset ja huomioida myös Mielentilan max. henkilökapasiteetin (5 hlö.).

Painamalla tästä voit katsoa, miltä collegetuotteet alustavasti näyttävät. Otathan huomioon sen, että vedokset ovat suuntaa antavia. Logo tulee paitaan siis ilman ympyrää ja housujen kuva jäljittelee ulkonäöltään stimulus-tarraa.


Unisex-mallien koot ovat seuraavat:

College-paitojen sovituskoot: XXS - XL 

College-housujen sovituskoot: S - XL

 

Paitojen hinta: 33,50€/kpl

Housujen hinta: 36,50€/kpl

 

Paitojen & housujen värivaihtoehdot: Valkoinen, Luonnonvalkoinen, Keltainen, Oranssi, Pinkki, Cerise, Punainen, Vihreä, Taivaansininen, Royal (sininen), Tumman sininen, Violetti, Antrasiitti (harmaa) ja Musta

 

Niin housut kuin paidatkin kuuluvat Cottover-mallistoon, joka on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Käytetty puuvilla on Reilun kaupan sertifioimaa ja 100% ekologista. Ympäristömerkit kattavat tuotteiden lisäksi niiden tuotantoketjun. Ne täyttävät siis tietyn kriteerin laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset. 
 
 
 
Jotta tilaukset ehtisivät saapua ennen joulua, niin tilausaikaa on varattu perjantaihin 11.12. klo 12:00 saakka. Ilmoitathan tilauksessasi nimesi lisäksi seuraavat tiedot:
- collegepaidan ja/tai housujen koko
- collegepaidan ja/tai housujen väri

 

Lisätietoa: Housujen painatusväri tulee kaikissa housuissa olemaan sama taustallinen vedoksen mukaisesti. Collegepaitojen väritys tulee olemaan kaikissa collegepaidoissa valkoinen vedoksen mukaisesti eli painatusväri on kaikissa teksteeleissä sama.

 

Kysymykset, tiedustelut sekä mahdolliset muutokset tai peruutukset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen vpj@stimulus.fi.

Huom! Tilauslomakkeen sulkeuduttua tilaus on sitova.
Ilmoittautuminen on sulkeutunut.