Tapahtumat → Vujut 59v edition RANDOM POOL

Vujut 59v edition RANDOM POOL

Ajankohta: 26.11.2020 klo. 17:00

Paikka: Zoom

Tyyppi: BileetOHJELMA: 

17:00: Tervetuloa vujuille! 

 • Alkumalja ja puheita 

18:00: Drinkkikoulu 

 • Jos haluat osallistua drinkkien tekoon, varaa itsellesi seuraavat tarvikkeet:

  • Drinkki 1: sokeria, lime, tuoretta minttua, puolukkamehua, kivennäisvettä, (vaaleaa rommia)

  • Drinkki 2: Inkivääriolutta, lime, kivennäisvettä, (vodkaa)

   • Halutessa myös jäitä

19:30: Iltaohjelma 

 • Super- ja uberfuksit julkistetaan 

 • Vapaa sana jäsenistölle

 • Bingosuoritusten jakamista 

 • Sitsilauluja 

21:30: Vujujen päätös 


Bingoruudukko julkaistaan vujujen facebook-tapahtumassa viimeistään torstaina 26.11. iltapäivällä. Tallenna kuva itsellesi ja merkitse ruudukkoon, kun olet/olette saanut tehtäviä suoritettua! Suorituksia voi lähettää numeroon 0504123520. Jaamme halukkaiden suorituksia lähetyksessä illan aikana! Halutessasi voit kaivaa myös sitsilaulukirjasi kaapin perukoilta ja ottaa sen mukaan vujuille! 

 

 

 

Kaipaatko elämääsi hiukan jotain extraa? Alkaako arki tökkiä tai pimenevät illat painaa mieltä? Ei hätää, sillä nyt on aika kerääntyä juhlistamaan 59- vuotiasta Stimulusta! Ilmoittauminen alkaa perjantaina 13.11. klo 12, ja päättyy tiistaina 24.11. klo 12. Kaiva siis kaapin perälle unohtuneet pikkumustat tai puvut päälle sekä suuntaa Zoomiin 26.11 klo 17 alkaen.

Etäilystä huolimatta pyrimme pitämää tapahtuman juhlallisuutta yllä ja voitkin pukeutua teeman ”classy” mukaisesti. Illan aikana on luvassa huikeita esityksiä, drinkkikoulua, puheita sekä super- ja uberfuksien palkitseminen.

Koko iltaa ei kuitenkaan tarvitse istua koneen ääressä, vaan esityksiä pääset seuraamaan tiettyyn ilmoitettuun kellonaikaan. Ohjelmanumeroiden välissä voit nauttia hyvästä seurasta tai kenties suorittaa bingon tehtäviä.

 

Ilmoittautuminen hoituu Stimuluksen tapahtumakannan kautta, josta tapahtumalle löytyy kaksi erillistä kantaa. Toiseen kannoista voivat ilmoittautuvat ne, jotka mielummin seuraavat tapahtumaa oman pienen kaveriporukan kesken tai yksin. Tämän lisäksi tarjoamme myös toisen osallistumisvaihtoehdon, jossa pääset samalla tutustumaan uusiin stimppalaisiin. Voit ilmoittautua ns. ”random pool” – tapahtumakantaan, josta tapsat jakavat ilmoittautuneet ryhmiin. Ilmoitathan tällöin, oletko kykenevä houstaamaan omaa random pool porukkaa kotonasi ja kuinka montaa henkilöä. Vaihtoehtoja siis löytyy ja toimi juuri niin kuin mikä sinulle tuntuu parhaimmalta, muistaen kuitenkin vallitsevan epidemia-ajan.

 

Tätä tapahtumaa ei kannata jättää välistä, sillä osallistujille on luvassa haalarimerkki ja pieniä yllätyksiä lähempänä vujuja!

Livelähetysten aikataulu sekä haalarimerkkien toimitustapa selviää myöhemmin.

Tässä vielä vujutunnelmaa nostattamaan Spotify soittolista, jonne jokainen voi käydä lisäilemässä vujuihin sopivaa musiikkia!

https://open.spotify.com/playlist/0bo4l8Z2Wo7tmCMbn2jvWS?si=f6hXhJNgRs6V5e7bMKaqfw

 

MITÄ: Stimulus ry:n 59v vuosijuhlat

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: 26.11 klo 17 alkaen

MITÄ MAKSAA: Ei yhtikäs mitään!

MIKSI: Koska mikään ei voita vuosijuhlia!

MITEN: Nauttien viihdykkeestä uusien tai vanhojen tuttujen seurassa kera hyvän juoman.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.