Tapahtumat → Cut-en sertifikointikoulutus (etä)

Cut-en sertifikointikoulutus (etä)

Ajankohta: 16.11.2020 klo. 09:00

Paikka:

Tyyppi: KoulutusStimulus, Emile ja Pörssi saavat mahtavan tilaisuuden päästä osallistumaan henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin liittyvään kaksipäiväiseen koulutukseen. Maailman johtava internetpohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen keskittyvä yritys cut-e (an Aon company) tarjoaa loppuvaiheen opiskelijoille koulutuksen, joka antaa käytännön työkaluja ja merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin hakeutuville opiskelijoille. Opiskelijat saavat eväät käyttää tieteellisesti validoituja arviointimenetelmiä, kuten kyky- ja taitotestejä, työpersoonallisuustestejä sekä motivaatio- ja arvokyselyitä.
 
Koulutus tullaan poikkeuksellisesti järjestämään kokonaisuudessaan etäyhteyksiä käyttäen. Ensimmäinen koulutuspäivä on ma 16.11. klo 9:00-16:00 ja toinen koulutuspäivä on ma 14.12klo 9:00-16:00. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat itsenäisesti muutamia tehtäviä teoriaan ja menetelmien käyttöön liittyen. Koulutuksen päätteeksi opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiin, joka on työnantajien näkökulmasta erittäin arvostettava. Tavallisesti tämänkaltaiset koulutukset ovat maksullisia, mutta opiskelijoille tämä tilaisuus tarjotaan veloituksetta. Kouluttajana toimii Heini Järvinen cut-e:lta. 
 
Koulutukseen ilmoittautuneista valitaan jokaisesta ainejärjestöstä viisi onnekasta opiskelijaa, jotka pääsevät osallistumaan koulutukseen. Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet maisterivaiheen opiskelija ja kiinnostunut työskentelemään henkilöstö- ja rekrytointialalla. Huomaathan, että koulutus on kaksipäiväinen, ja sertifikaatin saaminen edellyttää kumpaankin koulutuspäivään osallistumista
 
Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu jokaisen ainejärjestön omassa tapahtumakannassa. Ilmoittautuminen on auki heti ja viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 11.11. klo 14:00. Tämän jälkeen suoritetaan arvonta, ja valituille koulutukseen päässeille ilmoitetaan asiasta vielä saman päivän aikana.

MITÄ: cut-en sertifikointikoulutus 
MISSÄ: etäyhteyksien päässä vaikka omalta kotisohvalta
MILLOIN: ensimmäinen koulutuspäivä ma 16.11. klo 9:00-16:00 ja toinen koulutuspäivä ma 14.12. klo 9:00-16:00
KENELLE: Stimuluksen, Emilen ja Pörssin maisterivaiheen opiskelijoille
MITÄ MAKSAA: ei mitään!
MIKSI: arvokas koulutus HR-alan hommista kiinnostuneille
 
Tapahtuman yhteyshenkilö: Riikka Kosonen, koulutusvastaava (koulutus@stimulus.fi, p. 040 5678034


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.