Tapahtumat → Stimuluksen, Dumpin ja Pörssin hyvinvointiviikko

Stimuluksen, Dumpin ja Pörssin hyvinvointiviikko

Ajankohta: 19.10.2020 klo. 09:45

Paikka:

Tyyppi: Muu tapahtumaHyvinvointiviikko vietetään tänä vuonna etänä! Tsekkaa alta viikon tuleva ohjelma:


Maanantai

Tekoja 2020

Tekoja 2020 on jo toista kertaa järjestettävä hyväntekeväisyystempaus, jossa Dumppi, Pörssi ja Stimulus lähtevät yhteisvoimin tekemään ja levittämään hyvää ympärilleen.
Etätapahtuma tullaan järjestämään instagramissa hyväntekeväisyysbingon muodossa osana ainejärjestöjemme yhteistä hyvinvointiviikkoa. Bingoa voi suorittaa koko hyvinvointiviikon ajan eli 19.-25.10..

Ainejärjestömme tuovat oman panoksensa hyväntekeväisyysbingoon lahjoittamalla rahaa Mieli ry:lle bingon osallistujamäärän mukaan. Mieli ry:n eli Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävänä on mielenterveyden edistäminen sekä -ongelmien ehkäisy.
Osallistumalla bingoon, olet siis mukana tekemässä hyvää sekä tukemassa Mieli ry:n tärkeää työtä. Tarkemmat osallistumisohjeet sekä lahjoituspotin kerryttämiseen liittyvät ehdot löydät myöhemmin @tekoja2020 Instagram-tililtä.

Lähde kanssamme tekemään hyvää, sillä nyt jos koskaan on sen aika!


Tiistai

Unelmakarttailta Zoomissa

Tiistaina on mahdollisuus päästä tekemään unelmakarttaa yhdessä poikkitieteellisesti. Tarkoituksena on tehdä jokaisen henkilökohtainen visuaalinen edustus omista haaveista ja tavoitteistaan. Unelmakarttaan kerätään leikattavia ja liimattavia edustuksia, sanoja tai kuvia, itselleen tärkeistä unelmista ja arvoista.

Varaamalla aikaa visiotaulun kokoamiselle varaat samalla ajan ajattelulle ja unelmoinnille. Varaa siis tiistai-illastasi hetki pysähtymiseen ja tule mukaan! Zoom-linkki julkaistaan hyvinvointiviikon FB-tapahtumassa ennen tapahtuman alkua.

MITÄ: Unelmakartan askartelua
MISSÄ: Zoomissa kotisohvalla ♥
MILLOIN: Tiistaina 20.10. klo 18-19
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MITÄ MUKAAN: sakset, liima, paperia tai kartonkia alustaksi, leikeltäväksi kelpaavaa kuvia/ tekstiä (esim. mainokset, sanoma- tai aikakauslehdet).
MIKSI: Haaveilu ja unelmointi on hyvää vastapainoa muuten kiireiselle arjelle


Keskiviikko

Spotlight 2020 – online edition✨


Muutos vaatii rohkeutta. Oletko sinä valmis sytyttämään kipinäsi?
Tule haastamaan itseäsi ja ajatteluasi yhden päivän ajaksi.
Spotlight on Keski-Suomen suurin nuorille ja korkeakouluopiskelijoille suunnattu maksuton puhujashow, joka järjestetään täysin uudella tavalla keskiviikkona 21.10. kello 12-16. Tänä vuonna pääset inspiroitumaan karismaattisten puhujien johdolla mistä tahansa maailman kolkasta, sillä tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa online-muodossa.

Spotlight ennakkoilmoittautuminen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfrza7Y3CHFmPPNNAriJepyHxR_4qTX-2DDxzNuIvVnZ80ow/viewform

Spotlightin FB-eventti:
https://fb.me/e/dT9ccjyO7


Torstai

Dildobingo

Torstai-illan ohjelmassa hyvinvointiviikolla on dildobingo. Tule siis testaamaan klassikkopeliä etäversiona. Bingo pidetään etänä ja saat täyttää itse oman bingolappusi. Ilmoittautumista ei tarvita, mutta muista täyttää bingolappusi valmiiksi etukäteen ja lähetä siitä kuva Whatsappissa numeroon 040 594 2905 ennen kuin pelit alkavat. Ja muista saapua ajoissa Zoomiin paikalle, sillä pelit alkavat tasan kello 18:00.
Bingoa pelataan neljä kierrosta ja jokaisen kierroksen voittajalle on luvassa Kaalimato.com:in sponsoroima huikea palkinto!
Ohjeet bingolapun täyttämiseen ja linkki Zoomiin julkaistaan myöhemmin tässä tapahtumassa.


SEMMA ♥ HYVINVOINTIVIIKKO -arvonta

Osallistu hyvinvointiviikon arvontaan Instagramissa! Osallistumisohjeet julkaistaan torstaina hyvinvointiviikon FB-eventissä. Stay tuned!


Perjantai

Elixian ilmainen kokeilu 🏋🏻‍♂️


Perjantaina on Dumpin, Pörssin ja Stimuluksen jäsenistöllä mahdollisuus ilmaiseen kokeilukäyntiin Matkakeskuksen Elixialla! Treenaamaan pääset ilmaiseksi näyttämällä vastaanotossa ainejärjestösi tarraa. Vastaanotto on perjantaina auki kello 13-18.


Lauantai

Lepopäivä

Ota iisisti. Juo teetä, kävele metsässä tai kirjoita kirje mummulle. Haasta itsesi viettämään koko päivä ilman puhelinta.

Dumppareilla on myös mahdollisuus osallistua Dumpin syysvaellukselle, josta lisätietoa https://dumppi.fi/tapahtumat/Syysvaellus/.


Sunnuntai

Yhteenveto


Sunnuntaina julkistamme täällä tapahtumassa Tekoja 2020 -tempauksen lopputuloksen sekä hyvinvointiviikon arvonnan voittajat! Kiitos kaikille hyvinvointiviikosta ♥

 

Stimuluksen hyvinvointiviikon yhteyshenkilö: Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi

Stimuluksen Tekoja 2020-tempauksen yhteishenkilö: Netta Liukkonen netta.ps.liukkonen@student.jyu.fi