Tapahtumat → PERUTTU: Stimpan golfkokeilu

PERUTTU: Stimpan golfkokeilu

Ajankohta: 1.10.2020 klo. 14:00

Paikka: Sippulanniemen golfkenttä

Tyyppi: LiikuntaBirdie, bogey vai duffi? Onko golftermistö sinulle tuttua? Nyt sillä ei ole mitään väliä, sillä Stimppa lähtee kokeilemaan vuoden 2020 muotilajia täysin aloittelijatasolta! 

Stimulus järjestää jäsenilleen golfekokeilun torstaina 1.10. klo. 14 alkaen Sippulanniemen golfkentällä. Halusit sitten saada draivisi kuntoon tai ensikosketuksesi golfmailaan, olet tervetullut kokeilemaan sinulle uutta tai tuttua lajia yhdessä muiden stimppalaisten kanssa. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää lajista mitään eikä omistaa lajiin liittyvää välineistöä. Kahden tunnin kokeilun aikana pääsemme kokeilemaan lajia kokeneen ohjaajan opastuksessa. Kokeilun hintaan kuuluu tarvittavat golfvälineet.

Ilmoittautuminen alkaa 10.9. klo. 12 ja päättyy 24.9. klo. 12. Kokeilu maksaa osallistujille 20€ ja toteutuu, mikäli saamme vähintään 8 innokasta osallistujaa mukaan. Suosittelemme pukeutumaan säänmukaisesti urheilullisiin vaatteisiin.

Järjestämme halukkaiden kanssa yhteislähdön pyörillä klo. 13.30 Agoran edestä.

Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on minkäänlaisia sairauden oireita tai olet viimeisen kahden viikon aikana vieraillut maassa, josta palaamiseen on voimassa karanteenisuositus.

 

MITÄ: Golfia 

MISSÄ: Sippulanniemen golfkenttä, Keljonlahdentie 11 40500 Jyväskylä

MILLOIN: 1.10. Klo. 14-16

MITÄ MAKSAA: 20€

MITÄ MUKAAN: Säänmukaiset urheilulliset varusteet

MIKSI:  Golfaahan Mikael Gabrielkin

YHTEYSHENKILÖT JA TAPAHTUMAN YHDENVERTAISUUSVASTAAVAT: Sara Kangasmaa, yritys@stimulus.fi ja Eetu Mölsä, pj@stimulus.fi

 

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.