Tapahtumat → Stimpan luontoretki

Stimpan luontoretki

Ajankohta: 1.9.2020 klo. 16:00

Paikka: Laajavuori

Tyyppi: Muu tapahtumaKaipaatko stimppalaisten seuraa pitkän kesäloman jälkeen? Lähdetäänkö yhdessä hakemaan luonnosta virtaa alkavaan lukuvuoteen? Stimuluksen keltainen syksy startataan tänä vuonna ulkoilun merkeissä, kun Stimulus suuntaa tiistaina 1.9. klo 16 luontoretkelle Laajavuoren luontopolulle! Luontopolku sijaitsee Laajavuoren laskettelurinteen läheisessä maastossa ja on noin neljän kilometrin pituinen kävelyreitti. Paikan päälle pääsee helposti esimerkiksi pyörällä mutta myös bussi numero 25 ajaa aivan Laajavuoren ohi. Luontopolun puolivälissä pidetään evästauko Laajavuoren laavulla, joten otathan halutessasi mukaan omia eväitä ja vaikkapa kupin lämmintä kaakaota. 

Mikäli tapahtuman osallistujamäärä ylittää 20 henkilöä otamme kaksi erillistä lähtöä luontopolulle, jotta turvatoimia on tapahtumassa mahdollista toteuttaa. Ethän myöskään tule tapahtumaan sairaana tai mikäli olet viimeisen kahden viikon aikana vieraillut maassa, josta palaamiseen on voimassa karanteenisuositus. Huolehditaan yhdessä tapahtuman turvallisuudesta <3

Ilmoittaudu siis mukaan ja lähde nauttimaan raikkaasta syysilmasta sekä tapaamaan niin uusia kuin vanhojakin stimppakavereita! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa lauantaina 29.8. klo 12 ja sulkeutuu maanantaina 31.8. klo 21. Muistathan, että ilmoittautuminen myös ilmaisiin tapahtumiin on sitova.

Mikäli tapahtumaan liittyen herää kysymyksiä, voi niistä olla yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöihin: Heli Uitus, kulttuuri@stimulus.fi ja Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi

 

MITÄ: Stimuluksen luontoretki Laajavuoren luontopolulle

MISSÄ: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

MILLOIN: tiistaina 1.9. klo 16

MITÄ MAKSAA: Ei yhtään mitään!

MITÄ MUKAAN: Säänmukaiset varusteet ja omat eväät

MIKSI: Koska mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi lukuvuosi kuin reippailu vanhojen ja uusien stimppakavereiden kanssa!

YHTEYSHENKILÖT: Heli Uitus, kulttuuri@stimulus.fi ja Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.