Tapahtumat → Fuksiaiset 2020

Fuksiaiset 2020

Ajankohta: 17.9.2020 klo. 16:30

Paikka: Jyvääskylä

Tyyppi: BileetVuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen ja syksyäkin on eletty hieman eri tavalla kuin yleensä. Yhdessä on kuitenkin monista haasteista selvitty, ja fuksiaisten 2020 teema onkin Selviytyjät! Selviytyjien matka vie ympäri tuulisen Jyväskylän keskustan, toinen toistaan hullunkurisempiin tilanteisiin. Tässä taistossa tärkeää on heittäytymiskyky, heimon kilpailuvietti ja tietenkin hauskanpito!

Olit sitten pukeutunut tulitikkuaskiksi, sisukkaaksi tosi-tv- kilpailijaksi tai Indiana Jonesiksi, tämän illan jälkeen et ole enää pieni fuksi, vaan ehta stimppalainen.

 

Pue siis päällesi jotakin teemaan liittyvää, ja valmistaudu selviytymään erilaisista kinkkisistä tehtävistä ympäri Jyväskylän keskustaa! Otathan mukaasi mukin, lämmintä vaatetta ja ruokaa sekä juomaa itsellesi evääksi ja lahjuksia rastinpitäjille ;)

HUOM! Tapahtumakannassa on ilmoittautuminen fukseja varten, jonka avulla fuksit jaetaan etukäteen ryhmiin ja jokainen ryhmä aloittaa kiertämisen eri rastilta. Seuratkaa siis sähköpostia torstaina päivällä, jolloin on luvassa vielä tarkempaa infoa :)

Tutustuhan myös Stimuluksen koronaohjeistukseen ennen tapahtumaa: https://stimulus.fi/korona.php

Tapahtuman yhteyshenkilöt Hanna Häkkinen ja Noora Hanhikoski, tapahtumat@stimulus.fi

 

MITÄ: Stimuluksen fuksiaiset 2020

MISSÄ: Jyväskylän keskustan liepeillä

MILLOIN: Torstaina 17.9. klo 16.30 alkaen

MITÄ MUKAAN: Muki, lämmintä ja säänmukaista vaatetta, evästä & virvoketta sekä lahjuksia

MIKSI: Haasteista selviydyttyänne olette täysiverisiä stimppalaisia!

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.