Tapahtumat → PERUTTU: Stimpan ilmajooga

PERUTTU: Stimpan ilmajooga

Ajankohta: 23.11.2020 klo. 14:00

Paikka: Ready Set Pole (Cygnaeuksenkatu 3)

Tyyppi: LiikuntaKaipaatko lempeää liikuntamuotoa arjen keskellä? Haluatko kokeilla jotain aivan uutta yhdessä muiden stimppojen kanssa?  

Nyt on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan ilmajoogaa maanantaina 23.11. klo 14:00-15:00 Ready Set Pole -joogakouluun keskustan tuntumaan.Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Tunneilla siirrämme lattiajoogan asanat eli jooga-asennot ilmaan kankaan avulla. Ilmajooga on tunnettu myös sen hyvistä terveysvaikutuksista; kangas tukee ja haastaa sopivasti eri asanoisssa eli jooga-asennoissa.

Ilmoittautuminen ilmajoogaan alkaa tiistaina 22.9 klo 12:00 ja päättyy tiistaina 29.9. klo 15:00 Hinta ilmajoogaan määräytyy osallistujien mukaan, mutta se on n. 9-14 €, mikä on huomattavasti tavallista opiskelijahintaista tuntia (22€) edullisempi. Tunnille mahtuu 14 henkilöä ja 9 osallistujaa on edellytys joogatunnin toteutumiselle. Osallistuminen maksutetaan tapahtuman jälkeen.

Joogatunnille suositellaan ihonmyötäisiä pitkiä housuja ja pitkähihaista paitaa. Huomioithan herkän silkkikankaan ja riisut korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni ilman pinnejä. Puhdistathan myös meikkisi ja jalkasi ennen tuntia, jotta liina pysyy puhtaana. Käytössämme on pukuhuoneet ja suihkutilat. Lukollisia kaappeja ei ole, joten isoimmat arvotavarat kannattaa jättää kotiin.

Ethän tule tapahtumaan sairaana tai mikäli olet viimeisen kahden viikon aikana vieraillut maassa, josta palaamiseen on voimassa karanteenisuositus. Huolehditaan yhdessä tapahtuman turvallisuudesta <3

 

MITÄ: Ilmajoogaa

MISSÄ: Ready Set Polella, Cygnaeuksenkatu 3

MILLOIN: 13.10 klo 15:00-16:00

MITÄ MAKSAA: 9-14 € riippuen osallistujamäärästä ja mahdollisesta osallistumisavustuksesta

MITÄ MUKAAN: Ihonmyötäiset pitkät housut ja pitkähihainen paita

MIKSI: Koska ilmajooga tuo upeaa vaihtelua muun arjen keskelle

YHTEYSHENKILÖ: Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.