Tapahtumat → Stimpan jalkapallo

Stimpan jalkapallo

Ajankohta: 11.9.2020 klo. 15:00

Paikka: Kampuksen kenttä, Keskussairaalantie 4

Tyyppi: LiikuntaSyksy saapuu ja nyt kannattaa nauttia ulkoilmasta liikunnan merkeissä ja mitä parhaimmassa seurassa joukkuepelin muodossa! 

Perjantaina 11.9. Klo 15:00-17:00 pelataan jalkapalloa stimppaporukalla Kampuksen kentällä! Omat ihanat stimppalaisemme Veikko ja Maisa ovat ohjaamassa pelikuviot tutuiksi osallistujille. Aluksi tehdään erilaisia perusharjoitteita ja tekniikkaa osallistujien lähtötason mukaan, joten ei haittaa vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta jalkapallosta. Harjoitusten lisäksi luvassa on rentoa pelaamista porukalla. Tapahtuma on myös erinomainen mahdollisuus treenata taitojaan 28.9. järjestettävää Stimpan Dumpin ja Pörssin futisturnausta varten, johon Stimulus kerää oman joukkueen.

Tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 7.9 klo 12:00 ja päättyy keskiviikkona 9.9. klo 21. Tapahtuman ilmoittautumiskanta on rajoitettu 21 henkilöön,  jotta turvatoimia on tapahtumassa mahdollista toteuttaa. Ethän tule tapahtumaan sairaana tai mikäli olet viimeisen kahden viikon aikana vieraillut maassa, josta palaamiseen on voimassa karanteenisuositus. Huolehditaan yhdessä tapahtuman turvallisuudesta <3

Ilmoittaudu siis mukaan, olitpa fuksi tai jo kokeneempi stimppalainen! Tämä on myös loistava tilaisuus tutustua uusiin kasvoihin :)

 

MITÄ: Jalkapalloa

MISSÄ: Kampuksen kenttä, Keskussairaalantie 4

MILLOIN: Perjantaina 11.9. Klo 15:00-17:00

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

MITÄ MUKAAN: Säänmukaiset liikuntavaatteet, lenkkarit tai halutessasi nappikset (jos sellaiset omistat), juomapullo

MIKSI: Koska pallopelit ovat paras tapa nostattaa stimppahenkeä!

YHTEYSHENKILÖ: Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.