Tapahtumat → VIP-jäsenyyksien huutokauppa

VIP-jäsenyyksien huutokauppa

Ajankohta: 1.4.2020 klo. 23:45

Paikka: Tapahtumakanta

Tyyppi: Muu tapahtumaStimuluksen jouduttua perumaan kevään tapahtumat yhdistyksen taseessa on tapahtunut ennakoimattomia muutoksia. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että kassavirran ehtyminen tapahtumien ja haalarimerkkimyynnin osalta on vaikuttanut taloustilanteeseeme ennustettua enemmän, mistä johtuen talouden tasapainottamistoimet ovat tänä vuonna väistämättömiä. Turvataksemme Stimuluksen toiminnan jatkuvuuden yhdistyksen hallitus on tänään ylimääräisessä sähköpostikokouksessaan päättänyt aloittaa nopeat toimet yhdistyksen talouden kuntoon saamiseksi. Vaikka emme pääsääntöisesti kertamuotoisen jäsenmaksun lisäksi kerää jäsenistöltä rahoitusta toiminnan kulujen kattamiseksi, olemme päättäneet tehdä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa jotain poikkeuksellista ja pyytää taloudellista apua jäsenistöltä.

Yhdistyksen jäsenet voivat tämän päivän aikana ilmoittautua ostamaan itselleen Stimulus VIP -jäsenyyden, joka sisältää huikeita etuja kiitokseksi yhteisiin talkoisiin osallistumisesta. VIP-tason jäsenet pääsevät tapahtumakannan ilmoittautumisessa muiden ohi ja turvaavat siten esimerkiksi osallistumisensa Vappubussiin sekä muihin tapahtumiin. Lisäksi Mielentilan avautuessa jälleen ruuhka-aikoina klo. 10-14 ainejärjestötila on käytössä vain VIP-jäsenille. VIP-jäsenyyksiä on kuitenkin tarjolla vain rajallinen määrä (50kpl), joten myynti toteuteen hiljaisen huutokaupan menetelmällä. Halukkuutesi VIP-jäsenyyteen voit ilmaista alla olevan kannan kautta. Täytä lisätietoihin summa, jolla olisit valmis jäsenyyden ostamaan. 50 korkeinta tarjousta tehnyttä lunastavat itselleen jäsenyyden. Huutis starttaa tänään klo. 12 ja päättyy vuorokauden vaihtuessa.

Ymmärrämme, että tämä on varsin poikkeuksellinen toimi Stimuluksen historiassa, mutta painotamme tämän tärkeyttä yhdistyksemme tulevaisuuden turvaamisessa. Kannustamme myös näkemään tilanteen valoisan puolen: Stimuluksen tapahtumat ovat usein niin täynnä, että kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan, mistä johtuen jonkinlaista rajaamista joudutaan usein tekemään. VIP-jäsenyys tuo tähän tasapuolisen ja oikeudenmukaisen ratkaisun, kun jokaisella stimppalaisella on yhtäläiset mahdollisuudet huutaa itselleen VIP-jäsenyys. Näin toimien esimerkiksi arvonnan aiheuttaman tuurin vaikutus katoaa tapahtumiin ilmoittautumisissa.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.