Tapahtumat → Cut-en sertifikointikoulutus

Cut-en sertifikointikoulutus

Ajankohta: 10.3.2020 klo. 09:00

Paikka: MaA 105

Tyyppi: KoulutusStimulus, Emile ja Pörssi saavat mahtavan tilaisuuden päästä osallistumaan henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin liittyvään koulutukseen. Maailman johtava internetpohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen keskittyvä yritys cut-e (an Aon company) tarjoaa loppuvaiheen opiskelijoille koulutuksen, joka antaa käytännön työkaluja ja merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin hakeutuville opiskelijoille. Opiskelijat saavat eväät käyttää tieteellisesti validoituja arviointimenetelmiä, kuten kyky- ja taitotestejä, työpersoonallisuustestejä sekä motivaatio- ja arvokyselyitä.
 
Ensimmäinen koulutuspäivä on ti 10.3. klo 9:00-16:00 luokassa MaA 105 ja toinen koulutuspäivä on to 16.4. klo 9:00-16:00 luokassa MaD 205. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat itsenäisesti muutamia tehtäviä teoriaan ja menetelmien käyttöön liittyen. Koulutuksen päätteeksi opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiin, joka on työnantajien näkökulmasta erittäin arvostettava. Tavallisesti tämänkaltaiset koulutukset ovat maksullisia, mutta opiskelijoille tämä tilaisuus tarjotaan veloituksetta. Kouluttajaksi meille saapuu Heini Järvinen cut-e:lta. 
 
Koulutukseen ilmoittautuneista valitaan jokaisesta ainejärjestöstä viisi onnekasta opiskelijaa, jotka pääsevät osallistumaan koulutukseen. Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet maisterivaiheen opiskelija ja kiinnostunut työskentelemään henkilöstö- ja rekrytointialalla. 
 
Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu jokaisen ainejärjestön omassa tapahtumakannassa. Ilmoittautuminen on auki heti ja viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 28.2. klo 14:00. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan, ja valituille koulutukseen päässeille ilmoitetaan vielä saman päivän aikana. 

Tapahtuman yhteyshenkilö: Riikka Kosonen, koulutusvastaava (koulutus@stimulus.fi, p. 040 5678034) 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.