Tapahtumat → Teatteri- ja hengailuiltama

Teatteri- ja hengailuiltama

Ajankohta: 10.10.2014 klo. 19:00

Paikka: Huoneteatteri (Sammonkatu 4, 40100 Jyvšskylš)

Tyyppi: Muu tapahtumaKaipaatko rentoutumista opiskelukiireisiin, puhuttelevaa kulttuurielämystä tai vain huoletonta tekemistä viikonlopuksi? Lähde kanssamme teatteriin! :-)

Stimulus ja Pedago ovat lyöneet jälleen hynttyyt yhteen ja järjestävät teatteri- ja hengailuiltaman perjantaina 10.10. Tarkoituksena on heittäytyä yhdessä teatterin maailmaan ja tehdä tuttavuutta toistaiseksi melko tuntemattomien ainejärjestöjen kesken. 

Aloitamme illan katsomalla yhdessä Huoneteatterissa esitettävän Tennessee Williamsin näytelmän ÄKKIÄ VIIME KESÄNÄ. Psykologinen draama kertoo nuorukaisesta joka kuolee epäselvissä oloissa matkan aikana. Kuolleen nuorukaisen äiti ei kaihda keinoja ajaessaan matkalla mukana olleen serkun lobotomialeikkausta, sillä mikään muu ei näytä estävän tätä "lörpöttelemästä" ja näin tuhoamasta äidin kuolleesta pojastaan rakentamaa ihannekuvaa.

Näytelmästä kerrotaan Huoneteatterin sivuilla seuraavasti:

"Pysähdymme hetkeksi sen ääreen, miten katsomme toisiamme, miten poseeraamme toisillemme, uskallammeko katsoa kohti, uskallammeko tulla näkyväksi. Entä mihin kaikkiin kummallisiin temppuihin ryhdymmekään paetaksemme itseämme, totuutta ja kuolemanpelkoamme?" 

Esityksen jälkeen jatkamme halukkaiden kanssa iltaa KULMABAARIIN jossa ainejärjestöt pääsevät tutustumaan toisiinsa rennomman hengailun merkeissä. Paikalla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa ajatuksia (mahdollisesti myös näytelmän herättämiä) ja pelailla lautapelejä. 

Teatteriesitys alkaa klo 19:00, mutta tapaamme teatterilla ennen näytöstä klo 18:30 ja siirrymme yhdessä lunastamaan liput. Teatteriliput kustantavat opiskelijakortilla 8 euroa ja kukin maksaa oman maksunsa paikan päällä.

Mukaan mahtuu 28 nopeinta. ILMOITTAUTUMINEN alkaa Stimuluksen nettisivujen kantaan pe 26.9. klo 12:00 (http://www.stimulus.fi/ilmoittautuminen.php). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, sillä liput ovat jo varattu. 
HUOMKirjoita lisätietoihin ainejärjestösi nimi eli Stimulus tai Pedago.

Liity myös Fb-eventtiin: https://www.facebook.com/events/719910728091945/?fref=ts

Näytelmästä voit lukea tarkemmin seuraavasta linkistä: http://www.huoneteatteri.fi/naytelma.php?naytelmat_id=313

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN? MIKSI? 

- Psykalaisten ja luokanopettajien teatteri- ja hengailuiltama
- Huoneteatteri (Asemakatu 4), Kulmabaari (Kauppakatu 32)
- Pe 10.10. klo 19:00, paikalle 18:30
- Uusiin ihmisiin tutustuminen kulttuurielämyksen ja rennon perjantaihengailun merkeissä!