Haalarimerkit


Stimuluksella on omia haalarimerkkejä, joita myydään tapahtumissa ja tilanteissa, joissa olemme paikalla. Merkit maksavat 3e/kappale ja maksu hoidetaan käteisellä. Alla nykyiset haalarimerkkimme esittelyssä.


Voit tilata haalarimerkit myös suoraan kotiisi! Lue lisää sivun alareunasta.


HUOM! Merkkimyynti on tällä hetkellä joulutauolla. Voit tilata merkkejä alla olevalla lomakkeella, mutta ne lähetetään vasta ensi vuoden alussa.

Stimppamerkki - perinteinen klassikko.

Mörkö-merkki - Jo legendaarisen maineen saavuttaneelle Mörkö-merkille riittää kysyntää Stimuluksen ja Jyväskylän ulkopuolellakin.

PSV-merkki - Psykologien Sosiaalisen Vastuun haalarimerkin tuotot menevät tänä vuonna PSV:n kotimaan hankkeelle, joka järjestetään yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Hankkeen tarkoituksena on tukea ja edistää Suomesta turvapaikkaa hakevien nuorten ja aikuisten sosiaalista ja psyykkistä hyvinvointia.

Rapsuta mua-merkki <3

Jyvääskylä-merkki "Ai lav Jyvääskylä"

Silmämerkki - Näyttävä silmämerkki tekstillä: "Varo, opiskelen psykologiaa - luen ajatuksiasi!".

Freudilainen lipsahdus-merkki - Levitoiva, piipullaan taisteleva Freud.

Känni-merkki - Merkki, joka jakaa omistajalleen ikivanhan totuuden, joka on kulkeutunut opiskelijasukupolvelta toiselle jo vuosikymmeniä.

Tequila-merkki - Minä rakastan a) sinua, b) tequilaa

Pavlov-merkki - pelkästään tämän merkin näkeminen saa kuolan valumaan!

Jung-merkki - Välillä tekee hyvää heittäytyä luovaan hauskanpitoon!

Kuokkalan vesitorni -merkki - me kaikki olemme ajatelleet sitä.

Stimuloi mua -merkki - kaikki tarvitsevat ärsykkeitä.

Maailmanparantaja tämän ostamalla tuet Stimuluksen kummilapsen ja muiden hyväntekeväisyyskohteiden avustusta. Onko sinusta maailmanparantajaksi? (TILAPÄISESTI LOPPU)

Keep talking - merkki - Tällä merkillä onnistut varoittamaan kanssaihmisiä etukäteen siitä, mitä tuleman pitää.


Haalarimerkkien tilauslomake


Tämän lomakkeen kautta voit tilata haalarimerkkejä kotiisi. Yritysvastaavamme käsittelevät lomakkeen ja ottavat sitten sinuun yhteyttä. Ongelmatilanteessa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen haalarimerkit@stimulus.fi


Postimaksu on 1,40 e noin kuuteen merkkiin saakka, poikkeuksena merkit, joita mahtuu 1,40 e postikuluihin enemmänkin. Voit myös sopia sähköpostitse (haalarimerkit@stimulus.fi) merkkien noutamisesta esimerkiksi Agoralta - tällä säästät postikulujen verran rahaa!


Kaikki kentät ovat pakollisia. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein kirjoitettu!Vastaa kysymykseen, jotta voimme varmistaa lomakkeen.


Mitä on 5 plus 5?  *